2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دلم میخواد یکی رو داشته باشم تا وقتی که میرم بیرون ازم میپرسن مجردی یا متاهل با خیال راحت بگم متاهل .

هر وقت میگم مجرد همه نوچ نوچ میکنن میگن آخی انشالله قسمتت هم میشه 😔💔این حرفشون از صدتا فوش برام بدتره

اسی چند سالته ؟ازدواج رو دستاورد میدونی چه اتفاقی افتاده ک انقدر عزت نفست پایینه فکر میکنی با ازدواج ...

سنم کم نیست و از این جهت استرس نرسیدن دارم تا پارسال برام مهم نبود ولی امسال با خودم میگم دیگه بخاطر سنم کیس خوب برام گیر نمیاد.

از لحاظ ظاهر و خانواده و تحصیلات و شغل مناسب و... اوکی ام فقط دردم مجردیه😔😭💔

وای منم عاشق بچه ام ....خیلی دوس دارم ازدواج کنم ولی متاسفانه بخاطر مرگ پدرومادرم احساس میکنم هیچ دختری نمیاد زن یه پسر بشه که پدرو مادر نداره

البته مستقلم و درامدم خوبه

ولی قبول کنین شرایط بده😒

دلتنگ پدر و مادرم🖤😔

وای منم عاشق بچه ام ....خیلی دوس دارم ازدواج کنم ولی متاسفانه بخاطر مرگ پدرومادرم احساس میکنم هیچ دخ ...

انشالله خوشبخت و عاقبت بخیر بشی

من کلا قید ازدواج رو برای همیشه زدم

تفکرتونو درست کنید باور کنید اصلا اینطور نیست که میگین ،میتونید از چند خانم بپرسین تا مطمئن بشید

فوت پدرومادرتون نه تنها ارزش شما رو پایین نیورده بلکه بالاتر هم برده شرایطی که دست شما نبود و از کنترل و اختیارتون خارج بود رو با تفکر و قضاوت اشتباه به خودتون سختتر نکنید

اگه دور از جونتون تصادف میکردین و سلامت جسمی نداشتین هم حق نداشتین اینطوری به غلط خودتونو از نگاه اشتباه دخترا قضاوت کنید . اعتماد بنفس داشته باشید