2777
2789
انشالله خوشبخت و عاقبت بخیر بشی من کلا قید ازدواج رو برای همیشه زدم تفکرتونو درست کنید باور کنید اصل ...

ببینین همین که مستقلم درامدم خوبه خیالم راحته ولی قبول کنین خود دخترم که مشکلی نداشته باشه...پدرو مادرشون قبول نمیکنن

دلتنگ پدر و مادرم🖤😔

ببینین همین که مستقلم درامدم خوبه خیالم راحته ولی قبول کنین خود دخترم که مشکلی نداشته باشه...پدرو ما ...

اصلا هم اینطور نیست بخدا

شما تا حالا چندبار رفتین خواستگاری صرفا بخاطر این موضوع جواب رد شنیدین؟!

پسرایی میشناسم که از بهزیستی بدون پدرومادر و حتی هویت تاییدشده تشکیل زندگی دادن و اتفاقا هم خیلی موفقن

حس میکنم شما از تشکیل زندگی تاهلی ترس داری حس میکنی بدون حمایت پدر و مادر نمیشه سرپا بود . درصورتیکه چه بسیار خانواده های با معرفت ایرانی سراغ دارم که حامی دامادهاشون شدن

حتی اگه شانست تو داشتن حمایت زن و خانواده اش زیاد اوکی نبود تو خودتو داری ارزش خودتو بدون خودت ب تنهایی به صورت ذاتی و غریزی خداوند بهت قدرت مردونه و حمایتگری داده که به ما زنها نداده اگه زنی دیدی که حمایتگری میکنه اینو با تلاش اکتساب کرده و ذاتا اینو نداشته

این قدرت پنهان خودتو پیدا کن و بعد از خدا بهش تکیه کن مطمئن باش ضرر نمیکنی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلا هم اینطور نیست بخدا شما تا حالا چندبار رفتین خواستگاری صرفا بخاطر این موضوع جواب رد شنیدین؟! ...

چقدر شما سطح شعور وفرهنگتون بالاست واقعا🌷🌸🙏

دلتنگ پدر و مادرم🖤😔

اصلا هم اینطور نیست بخدا شما تا حالا چندبار رفتین خواستگاری صرفا بخاطر این موضوع جواب رد شنیدین؟! ...

واقعا ادم انرژی میگیره از حرفاتون .....ممنونم🙏🌸🌷🌸🙏

دلتنگ پدر و مادرم🖤😔