2777
2789
عنوان

این عکسم

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 60 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عه من بازم به تاپیک عکس شما رسیدم 😅دیشب قفل کردی تاپیکتو

عزیزم همون سن خودت میخوری

اون عکس دیشبی که با پسرت بود خیلی تپل بودی ۴۳ـ۴۴ میخوردی

ولی این لاغرتره همون سن خودت ۴۱

اما واضح نیس عکست عزیزم زیاد.چهرت تا حدودی که اونم مهربون وشیرین میاد

۳۲سالم بود یادش بخیر

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. ⛔️ آقایون اینقدر درخواست ندبد گرفتید چی شد⛔️از برچسبهایی مثل «مطلقه»، «بیوه» یا «نازا» بیزارم؛ آدمها را با قلب و انسانیتشان بشناسید، نه با عنوانهایی که به آنها میدهیدزندگی گذشته و حتی تجربهی طلاق، پایان من نبود؛ بخشی از مسیری بود که مرا ساخت و برای ساختن آیندهای بهتر، قویترم کرد.امروز خودم را همانگونه که هستم دوست دارم؛ با تمام تجربهها، سنم و مسیری که پشت سر گذاشتهام..پسرم؛ تمام دنیای من.

عه من بازم به تاپیک عکس شما رسیدم 😅دیشب قفل کردی تاپیکتو عزیزم همون سن خودت میخوری اون عکس دیشبی که ...

حالت بده تو ولش

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. ⛔️ آقایون اینقدر درخواست ندبد گرفتید چی شد⛔️از برچسبهایی مثل «مطلقه»، «بیوه» یا «نازا» بیزارم؛ آدمها را با قلب و انسانیتشان بشناسید، نه با عنوانهایی که به آنها میدهیدزندگی گذشته و حتی تجربهی طلاق، پایان من نبود؛ بخشی از مسیری بود که مرا ساخت و برای ساختن آیندهای بهتر، قویترم کرد.امروز خودم را همانگونه که هستم دوست دارم؛ با تمام تجربهها، سنم و مسیری که پشت سر گذاشتهام..پسرم؛ تمام دنیای من.

اسی من زیاد توی تاپیک ها پست هاتون رو خونده بودم خوشحال شدم که دیدمتون. موفق باشی.

❤️وطنم ای شکوه پابرجا. بر دل التهاب دوران ها. کشور روزهای دشوارو. زخمی سربلند بحران ها. ایستادی به جنگ رودر رو . خنجر از پشت می زند دشمن. گویی از ما و نهان بر ما . وطنم پشت حیله را بشکن . شرم بر من اگر حریم تو . پیش چشمان من شکسته شود. وای برمن اگر ببینم من .چشم روبه رویای عشق بسته شود. از تب سرخ موج های خزر.تا❤️ خلیجی که فارس❤️ بوده و هست .می شود باتودل به دریازد. می شود باتو دل به دنیا بست . ❤️❤️ خدایا چنان کن سرانجام کار❤️توخشنودباشی وما رستگار ❤️ خدایا چشم انتظار آینده ای روشن هستم❤️خدایا پسرم و دخترم رو به تو میسپارم.❤️ تو بهترین پناهشون هستی❤️خدایا خودت مواظب بچه هام باش❤️خدایا یه زندگی آروم ازت می خوام❤️خدایا حواست به ما باشه ❤️خدایا خیلی دوست دارم با همسرم و بچه هام ۴تایی بریم کربلا ❤️خدایا آرزوهام زیادن❤️ خودت بهتر می دونی ❤️خدایا وطنم❤️ ایران❤️ عزیزم❤️ رو از شر هر دشمنی چه داخلی چه خارجی حفظ کن ❤️

عه من بازم به تاپیک عکس شما رسیدم 😅دیشب قفل کردی تاپیکتو عزیزم همون سن خودت میخوری اون عکس دیشبی که ...

سال ۹۶ هااا

با مرد۴۳ ساله ازدواج کروم کچل ومشکل دار

ک ۶۰ میخورد بهش کم گم ۵۰ بهش میاد در کنار من ۲۰سال بییشتر میزد

ومنم همه میگفتن ۲۳تا۲۵سالته اون موقع

وخاگلاصه ۳۲ هستم چند ماه قبل ازدواج اولم

ومیگی ۴۱ سااته

واقعا مشکل داری ؟؟