2789
عنوان

این عکسم

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 60 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سال ۹۶ هااابا مرد۴۳ ساله ازدواج کروم کچل ومشکل دارک ۶۰ میخورد بهش کم گم ۵۰ بهش میاد در کنار من ۲۰سا ...

عزیزم من که از زندگی شخصی شما اطلاع ندارم شوهرتم ندیدم

عکس گذاشتی منم سنت رو گفتم واقعا ناراحتی نداره ...خب دروغ بگم خوشحال میشی ؟

هر کی هم گفته ۲۳ـ۲۵ قطعا باهات شوخی کرده مطمعن باش

چقدر امضات قشنگه

مرسی

از قدیم گفتن عشق آدم و کور میکنه....اما یادمون باشه جوری باشیم ک وقتی کسی دست از عشق کشید درست وقتی ک پرده از جلوی چشما کنار رفت بجای جلوه قشنگی ک همیشه از عشق دیده میشد ٬ چیزی جز تعفن و کثافت و خیانت نشه دید؛جوری نباشیم ک معنای عشق رو ب کثافت بکشونیم؛ بجای ادای انسانیت سعی کنیم انسان باشیم؛ شاید اینجوری دنیا بوی اعتماد بگیره🙃 شخصیت ادا نمیخواد اصالت میخواد.

عزیزم من که از زندگی شخصی شما اطلاع ندارم شوهرتم ندیدم عکس گذاشتی منم سنت رو گفتم واقعا ناراحتی ندار ...

اون زمان میگم

بابا

بهم میگفتن

الان زیر ۲۵ نمیگن

که میگن ۳۰تا ۳۵م

شوهرم الان متولد ۶۵

خودم ۶۴ی

بچه دو ساله دارم

اون نظر تویهه

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

اون زمان میگمبابابهم میگفتنالان زیر ۲۵ نمیگنکه میگن ۳۰تا ۳۵مشوهرم الان متولد ۶۵خودم ۶۴یبچه دو ساله د ...

چی بگم

اگر ناراحت میشی از سن و سالت خب عکس نذار عزیزم

من که از نزدیک ندیدمت عکستو دیدم نظرمو گفتم

شرمنده دیگه تاپیک زدی چیزی نمیگم

تنت سلامت باشه همیشه

اون زمان میگمبابابهم میگفتنالان زیر ۲۵ نمیگنکه میگن ۳۰تا ۳۵مشوهرم الان متولد ۶۵خودم ۶۴یبچه دو ساله د ...

عزیزم نظر خواستی دیگه بنده خدا نظرشو گفت چرا اینجوری میکنی اخه

خنک آن قمار بازی...،که بباخت آنچه بودش....بنماند هیچش الا.... هوس قمار دیگر ....🙂

همیشه کاربرهای اعصاب خورد کن هستن

میگممن سنم کمتر میومد

اون موقع خیلی کمتر

ولی الانم بازم زیر سنممیگن حداقل ۵و۶سال کمتر

چوون دختر جوون

بودم

اون عکس ها

ااا

الانم خوب موندم

زن کامل ندیدن اینها

میخواین ۴۰تا ۴۵ سال بفرشتم ببینید زن کامل

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

همیشه کاربرهای اعصاب خورد کن هستنمیگممن سنم کمتر میومداون موقع خیلی کمترولی الانم بازم زیر سنممیگن ح ...

😐😐😐😐😐عجب

خنک آن قمار بازی...،که بباخت آنچه بودش....بنماند هیچش الا.... هوس قمار دیگر ....🙂

سال ۹۶ هست

سلام عزیزم خیلی قشنگی💖💖

خدایا از ته دلم دعا میکنم که همه مرد/نر/پسرایی که تو نی نی سایت به من درخواست میدن سریعاااا عقیم،نازا و کچل بشن!! حالا دیگه خوددانید!!