2789
عنوان

کات کردیم

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 52 پست
بله من طلاق گرفتم البته همسر من معتاد بود و دختر باز بیکار اگه دوست پسرت اهل کار آدم درست حسابی هست ...

اینم سابقه درخشانی نداره خیانتم بدش نمیومد دوس دختر زیاد داشته ولی میگفت هرکی گذشته ای داشته. وابستش شدم نتونستم برم . ما بیرون اشناشدیم بیرونم میرفتیم آره. درحد بوس بغل. خیلی هم میخاست رابطه هم داشته باشه نمیزاشتم

آخه طلبکار م بود میگفت اگر میخاستیم تااخرش میموندی صبرمیکردی خودشم حتی ی قدم برنداشت. ورگرن میموندم ...

خانه سلامت هست مشاوره رایگان میده حتما بهت راهنمایی میکنند منم خیلی درد کشیدم خیلی کاملن درکت میکنم سخته خیلی رنج درد کشیدم همسایه ما هم پسره خودکشی کرد واقعا ناراحتم

Iran

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانه سلامت هست مشاوره رایگان میده حتما بهت راهنمایی میکنند منم خیلی درد کشیدم خیلی کاملن درکت میکنم ...

خدارحمتش کنه. ناراحت شدم ولی. عصبی ام. بزار بکشند عرضه داشت میموند میجنگید پسر اینطور باشه نمیشه تکیه کرد بهش. بجا خودکشی برن خاستگاری.

اینم سابقه درخشانی نداره خیانتم بدش نمیومد دوس دختر زیاد داشته ولی میگفت هرکی گذشته ای داشته. واب ...

خدا را شکر رابطه نداشتی آفرین پس اگه اهل اینها هست ولش کن متل من نشی منم به شدت وابسته اش بودم با اینکه خیانت کرد دختر باز بود ولی دوستش داشتم آخر به مشاوره رفتم گفت اشتباه نکن تو دوسش نداری فقط وابسته هستی اون هدفش این بود تو را خدا با احساس برخورد نکن با عقلت برخورد کن

Iran

یعنی اشتباه کردم گفتم تکلیفمو معلوم کنه خب آمدی پسری بخاد 5سالم باشه چیزی نگ. این بخاطرخدش ول نم ...

کاملا کار درستی کردی

تو یه کتاب ک نویسندش اقا بود

نوشته بود خانمها اگر دیدین طرف پاپیش نمیزاره خودتون هدف رابطه رو مشخص کنید اگر حرف ازدواج زدین اگرطرف واقعاخواستارتون باشه میاد جلو درغیر این صورت نمیاد

گفت نشینید سالها به امید اینکه طرف حرکتی میزنه یانه

باید هدفو مشخص کنید

درخواست دوستی هیچکس روقبول نمیکنم اگرهم سوالی چیزی ازم دارین تو تاپیکتون منو تگ کنید سوالتون رو بپرسید. درخواست دوستی ندین لطفا
جنگ اول به از صلح آخرهر چند 2 سال زندگیتو پاش گذاشتیخیلی زودتر از اینا باید این کارو میکردی

دقیقا

درخواست دوستی هیچکس روقبول نمیکنم اگرهم سوالی چیزی ازم دارین تو تاپیکتون منو تگ کنید سوالتون رو بپرسید. درخواست دوستی ندین لطفا
خدارحمتش کنه. ناراحت شدم ولی. عصبی ام. بزار بکشند عرضه داشت میموند میجنگید پسر اینطور باشه نمیش ...

عزیزم البته پسر همسایه بیست ساله بود ولی اینو هزار بگو اون منو نمیخواد قرار نیست عمرتو بزاری پاش مطمئن باش بهترین کس میاد تو زندگیت

Iran

۷سال دوس بودیم بلاتکلیفی بودم.ازجونم واسش مایه گذاشتم رفت یواشکی عقدکرد حالم خیلی بدهدارم دیوانه م ...

چقددردناک وسخت

میدونم شبهای بدی روپشت سرگذاشتی وشایدهم بذاری

اماقوی باش وبمون

یه جنله ی درستی هست که میگه نوردرست توی تاریکترین لحظات آسمون پدیدمیاد

منم دوران سختی روگذروندم وبهت میگم میگذره

یه هدف پیداکن وفقط بی توجه به بقیه جلوبروبخاطرخودت بخاطرعزیزانت بخاطرخدا بخاطرشخص شایسته وبالیاقتی که درآینده انشالاسرراهت قرارمیگیره