بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه دوستت داشته تو این دوسال چرا تلاش نکرده تو را به خانوادهاش معرفی کنه یا نیامده خواستگاری پس تو برای وقت گذراندن انتخاب کرده میدونم سخته ولی عزیزم راحت شدی حتما پیش مشاوره بری راهنماییت کنه خیلی سخته بعد عقد جدا بشری سه ماه پله های دادگاه بالا پایین بری یا پس طلاق بخوانند مال تو چیزی نیست غصه بخوری
یعنی اشتباه کردم گفتم تکلیفمو معلوم کنه خب آمدی پسری بخاد 5سالم باشه چیزی نگ. این بخاطرخدش ول نم ...
اونم به تو وابسته شده به نظرم کار خوبی نکردی اونم دل داره مال عزیزه خانواده دیگه هست همسایه ما دختر پسر عاشق هم بودن ولی بعد دختره کارت کرد رفع پسره هم خودکشی کرد سه سال بود
. کاش نمونده بودم دوسال. وابستگی داشتم ولی گزاشتم کنار. از دردهای بعدش میترسم. کلا نبودش سخته ...
بله من طلاق گرفتم البته همسر من معتاد بود و دختر باز بیکار اگه دوست پسرت اهل کار آدم درست حسابی هست بمون اگه انسانیت اخلاق داره بمون منم میگفتم کاش دوسال سه سال دوست بدونم اخلاق گندشو میفهمم ولی مال من سنتی بود ببخشید خانواده تون میدونند کجا آشنا شدی رابطه داشتی می رفتی باهاش بیرون بهت دست میزد