2789
عنوان

کات کردیم

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 52 پست
مگه این نیست پسر بحث خپاستگاری روپیش بکشه و دختر ناز کنه ؟این چرا برعکسه؟

خب بعد دوسال گفتم دیگ قبلش گفته بود وضعم بهتربشه میام. دیگ نتونستم صبرکنم.گفتم کی میای نمیای برم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کار درستی انجام دادی

آخه طلبکار م بود میگفت اگر میخاستیم تااخرش میموندی صبرمیکردی خودشم حتی ی قدم برنداشت. ورگرن میموندم حالا سختمه بزور کات کردم نمیدونم دردام شرومیشه دیگ

کلا وظیفه شما نیست اون باید دنبال این مسائل باشه

یعنی اشتباه کردم گفتم تکلیفمو معلوم کنه خب آمدی پسری بخاد 5سالم باشه چیزی نگ. این بخاطرخدش ول نمیکرد. جالبه همش گریه میکرد و التماس میگفت نمیزارم بری. میگ عاشقتم. کات کردم ولی دودلم

دروغ گفت یعنی من خیلی دوسش دارم باور نمیکنم نخاست

اگه دوستت داشته تو این دوسال چرا تلاش نکرده تو را به خانوادهاش معرفی کنه یا نیامده خواستگاری پس تو برای وقت گذراندن انتخاب کرده میدونم سخته ولی عزیزم راحت شدی حتما پیش مشاوره بری راهنماییت کنه خیلی سخته بعد عقد جدا بشری سه ماه پله های دادگاه بالا پایین بری یا پس طلاق بخوانند مال تو چیزی نیست غصه بخوری

Iran

اگه دوستت داشته تو این دوسال چرا تلاش نکرده تو را به خانوادهاش معرفی کنه یا نیامده خواستگاری پس تو ب ...

. کاش نمونده بودم دوسال. وابستگی داشتم ولی گزاشتم کنار. از دردهای بعدش میترسم. کلا نبودش سخته تنهاشدم شماطلاق گرفتی

یعنی اشتباه کردم گفتم تکلیفمو معلوم کنه خب آمدی پسری بخاد 5سالم باشه چیزی نگ. این بخاطرخدش ول نم ...

اونم به تو وابسته شده به نظرم کار خوبی نکردی اونم دل داره مال عزیزه خانواده دیگه هست همسایه ما دختر پسر عاشق هم بودن ولی بعد دختره کارت کرد رفع پسره هم خودکشی کرد سه سال بود

Iran

اونم به تو وابسته شده به نظرم کار خوبی نکردی اونم دل داره مال عزیزه خانواده دیگه هست همسایه ما دختر ...

اینم عکس قرص فرستاد برام. گفتم ب جای اینکارا. حرکتی میزدی. آخه وابستگی خالی چ فایده.

اگه نمیخوادد جدا شو درسته سخته وحشتناکهولی خودت مثل من بدبخت نکن الان دارم فقط به خودکشی ...

این میگ میخام صبرکن. همش گریه میکنه بهش برگشتم ولی قدمی برنداشت. دوباره جداشدیم. نبودنش سخته از روزای بعدکات میترسم. ولی این کارکردم توچی شدی مگ

. کاش نمونده بودم دوسال. وابستگی داشتم ولی گزاشتم کنار. از دردهای بعدش میترسم. کلا نبودش سخته ...

بله من طلاق گرفتم البته همسر من معتاد بود و دختر باز بیکار اگه دوست پسرت اهل کار آدم درست حسابی هست بمون اگه انسانیت اخلاق داره بمون منم میگفتم کاش دوسال سه سال دوست بدونم اخلاق گندشو میفهمم ولی مال من سنتی بود ببخشید خانواده تون میدونند کجا آشنا شدی رابطه داشتی می رفتی باهاش بیرون بهت دست میزد

Iran

یعنی اشتباه کردم گفتم تکلیفمو معلوم کنه خب آمدی پسری بخاد 5سالم باشه چیزی نگ. این بخاطرخدش ول نم ...

اگر احساسش واقعی بود و واقعذ میخواستت اصلا نمیذاشت بلاتکلفی بمونی خودش زودتر از اینکه حتی تو بخوای به این موضوع فکر کنی پیشقدم میشد

این میگ میخام صبرکن. همش گریه میکنه بهش برگشتم ولی قدمی برنداشت. دوباره جداشدیم. نبودنش سخته از ر ...

۷سال دوس بودیم بلاتکلیفی بودم.ازجونم واسش مایه گذاشتم

رفت یواشکی عقدکرد حالم خیلی بده

دارم دیوانه میشم فقط به مرگ فکر میکنم