2777
2789
عنوان

موی فر..

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 36 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نه بابا از لوازم ارایشیا میخره...😐😐😐

آخه مادربزرگم یه بار یادمه میگفت... حتما شرکتیش هم اومده 

اگر در زندگی چیزی می‌خواهی که هیچوقت نداشتی باید کاری انجام دهی که هیچ وقت انجام ندادی...
اسم خود محصوله از عطاری باید بگیری تو اب بجوشونی بزاری سرد بشه بزنی به موهات صاف و خوش حالت میشه خوا ...

نه بابا زندایی من از لوازم ارایشیا میگرفت...خودشم موهاش فر بود صاف نمیکرد یه جوری میشد انگار خیسه...دیدی موها وقتی خیسن یه فر ریز دارن و کم حجمن؟؟؟اونجوری

مال من تا دو روز خوبه اصن بعد حمام شونه نمیکنم فقط تو حمام‌شونه میکنم چون خشک بشه شونه کنم فراش باز ...

دقیقا منم همینجوریم

تو عروسیا چون  بهشون میرسم همه میگن چه موهایی داری😑

ولی خبر ندارن تو خونه وضعیتم چجوریه😓

دقیقا منم همینجوریم تو عروسیا چون  بهشون میرسم همه میگن چه موهایی داری😑 ولی خبر ندارن تو خون ...

😂😂😂😂

خدایا مواظب نی نیم باش💖 برای سلامتی پسرم یه صلواتبفرستین که سالم و صحیح بیاد  بغلم ممنون😗
منم موهام خشكه و حالت بدي ميشه،روغن ارگان رو بهم پيشنهاد دادن از يه كانال تلگ رام تو المان سفارش داد ...

خوشبحالت مویم موخوام☹

خدایا مواظب نی نیم باش💖 برای سلامتی پسرم یه صلواتبفرستین که سالم و صحیح بیاد  بغلم ممنون😗