2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۰ روزه نهولی تا قبلش ازه روزی ۸ ساعت

اعع رشتت چیه؟ من حوصلم نمیکشه نیم ساعتم بخونم بلد نیستم یدونه تست بزنم

قبل از حرف زدن فکر کنید. شاید یکی منتظر حرفی از جانب شماست تا به زندگیش خاتمه بده!

تجربی بله خب طبیعتا حوصله ماهم همیشه نمیکشه

باز خوبه تو خوندی من صفر صفرم از دهم یازدهم هیچی بلد نیستم

قبل از حرف زدن فکر کنید. شاید یکی منتظر حرفی از جانب شماست تا به زندگیش خاتمه بده!

با خستگی بخون، با ترس بخون،با لرز بخون، با نا امیدی بخون ولی تلاش کن چون یه جایی درست میشه هنوز هم فرصت هست حواست باشه یه روزی پشیمون نشی منم توی هچین مسیری بودم ولی با خستگی و نا امیدی تلاش کردم و داره درست میشه حواست باشه چند ماه دیگه که نتایج میاد باید بخندی نه دوباره این مسیر رو با درد بیشتری شروع کنی✨️

جامع فقط خوبهاون پایه واسه کسی خوبه ک از دهم خونده باشه وگرنه اشتباه نحض

من موندم چیکار کنم کتاب جامع هم نخریدم کتاب تست خریدم ۱۱ تا خریدم شد هفت و نیم میلیون میترسم برم بگیرم به خانواده ام فشار بیاد

من موندم چیکار کنم کتاب جامع هم نخریدم کتاب تست خریدم ۱۱ تا خریدم شد هفت و نیم میلیون میترسم برم بگی ...

همعنایی ک داری رو پس سوال اناخاب کن بزن

بعدشم م جامع از همون گوشی خیلیا پی دی اف دارم میزنم...وگرنه گرونن