2789
عنوان

دعوام شده

27 بازدید | 13 پست

سلام لطفا نظر حقیقتونو بگین

قرار بود با شوهرم برم دندون پزشکی اونم بعد چهار سال پشت گوش انداختن

بهش تاکید کردم که دکتر ساعت ۴ میره ،تازه ده دقیقه مونده به ۴ اومده دنبالم منم گفتم الان دیگه دیره نمیام گفتم تو هیچ وقت برای من ارزش قائل نبودی

به من گفت انقدر بهت بها دادم لوست کردم بعدش با گستاخی تمام گفت سیکتیر کن از زندگیم بیرون ک و ن کش عوضی

واقعا حالم خیلی بده باید چیکار کنم

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

حتما کال پیش اومده دیگه میرفتی پرسنل درک میکنن چند دقیقه دیر تر چی میشه خواب ناز میکنی برا کسی که نا ...

ناز کردن نبود والا

خب چرا درکم نمیکنه من چند روزه واقعا دندون درد دارم

ناز کردن نبود والا خب چرا درکم نمیکنه من چند روزه واقعا دندون درد دارم

قربونت برم الان یکی پاش دور از جون میشکنه دردش و خودش میفهمه نه بقیه شوهر توهم تا خودش دندون درد نیفته نمیفهمه فک میکنه ناز میکنی و عدا راضی شد اومد ببرت میرفتی خودت و درمان میکردی بعدش قهر میکردی

بنظرم رو ادامه زندگیت باهاش تجدید نظر کنکسی ک اجازه نمیده تنهایی بری جایی و خودشم باهات همکاری نمیکن ...

قربونت بشم آنقدر راحت نگین ادامه نده بر عکس بگین ادامه بده و زندگیت و درست کن چون پشت در خونه هیچ شاهزاده ای منتظر نیست همشون مثل همن حالا یکی بدتر ولی بهتر بهتر نداریم اونایی هم که خوبن رگ خوابشون دست زنشونه خوب یاد دارن راه ببرن این خانم محترم میرفت با شوهرش اونجا میگفتن دیر اومدی شوهرش خودش میفهمید دندونش و درست میکرد بعد قهر میکرد نه اینکه گفته نمیام دیر اومدی

قربونت برم الان یکی پاش دور از جون میشکنه دردش و خودش میفهمه نه بقیه شوهر توهم تا خودش دندون درد نیف ...

واقعا دارم میسوزم من واسه ی هر درد اون سریع پیگیر شدم هرجا لازم بود رفتم هرکاری لازم بود کردم ولی اشتباه میکردم

واقعا دارم میسوزم من واسه ی هر درد اون سریع پیگیر شدم هرجا لازم بود رفتم هرکاری لازم بود کردم ولی اش ...

بله صددر صد اشتباه بوده چون به اون تو ارزش بالایی دادی در صورتی که خودت ارزشت بیشتره نه فقط همسرت بلکه کل خانوادت تنها کسایی که تا عمر داری باید از خودت بزنی پدر مادرتن حتی بچه هاتم نباید از خودت بزنی فردا بزرگ میشن اصلا یادشون نیست چیزی

واقعا دارم میسوزم من واسه ی هر درد اون سریع پیگیر شدم هرجا لازم بود رفتم هرکاری لازم بود کردم ولی اش ...

پول اگه داری با یکی دیگه برو مثلا خواهر شوهرت یا خواهرت مادرت اون فقط دوست نداره تنهایی بری