2777
2789

من انسانی بودم پارسال ویدئو های کریمی رو نگاه کردم ۱۹ و ۲۵ گرفتم

نمیدانم عزیزم کاش میآمدی مرا از این همه حس بد نجات میدادی و یک چاقو فرو میکردی توی شکمم. آخه خودم دستام میلرزه.

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

بدون فرمول بیست ؟

فقط متن کتاب ولی خب سال اولم نبود ینی بار اولی نبود که امتحان نهایی میدادم آمادگی بیشتری نسبت به سال قبل داشتم امتحانای سال قبل هم کار کرده بودم

نمیدانم عزیزم کاش میآمدی مرا از این همه حس بد نجات میدادی و یک چاقو فرو میکردی توی شکمم. آخه خودم دستام میلرزه.

اگه میتونی فرمول بیست رو کار کن کتاب و سوالای فرمول بیست نمره خوبی بهت میده دینی چندان نیاز به تدریس ...

فرمول بیست حجمش زیاده نمیرسم تو بیست روز

درسای دیگه ای هم دارم

یک عدد_زرا_هستم

فرمول بیست حجمش زیاده نمیرسم تو بیست روزدرسای دیگه ای هم دارم

من تو فرجه فرمول بیست رو خوندم رسیدم حالا شما رو نمیدونم

اگه زمان نداشتی همه سوالا رو حل نکن یکی درمیون حل کن

درسنامش هم متن کتابه فقط طبقه بندی خوبی داره و چند تا نکته اضافه

درباره کنکور سوالی دارید ازم بپرسید💕