2777
2789
عنوان

عروس هلندی

127 بازدید | 24 پست

سلام من یک جفت پرنده داشتم که دوتا تخم داشتن بعد من رفته بودم بیرون برگشتم دیدم متأسفانه پسرم فوت کرده الان ماده نمیاد بیرون آب و غذا بخوره براش داخل گذاشتم ولی باز نمیخوره کسی میدونه باید چیکار کنم؟

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

احتمالا افسرده شده .

ولی معمولا گرسنه بشه میخوره .

لطفا قبل از شناخت من ، منو قضاوت نکنید من با بقیه فرق میکنم . برای سو استفاده از خانم ها اینجا نیامده ام. من پسر به دنیا اومدم اما یه دختر کوچولو در من وجود داشت الان دیگه اون دختر بزرگ شده و واسه خودش یه خانوم شده .دنیای زنانه دنیای زیبایی است . بانوی درونم خیلی دوست دارم . خواهش میکنم درخواست دوستی ندهید ، مخصوصا آقایون.

البته اگه تخم گذاشته رو تخمش نشسته کاری نمیکنه یعنی غذا هم نمیخوره و خیلی هم عصبی برخورد میکنن چون ح ...

آخه ماده تو لونه دشویی نمیکنه میگم شاید هم دشویی نکته هم آب و غذا میخوره اتفاقی براش بیوفته

نمیدونم والله قبلا هم دو سه بار استفراغ کرده بود تازه هم خریدم فک کنم مریض بوده

آهان. احتمالا مشکل داشته .

میتو نید به یک کلینیک دامپزشکی ببرین و یا این که با یک دکتر دامپزشک مشورت کنید .

لطفا قبل از شناخت من ، منو قضاوت نکنید من با بقیه فرق میکنم . برای سو استفاده از خانم ها اینجا نیامده ام. من پسر به دنیا اومدم اما یه دختر کوچولو در من وجود داشت الان دیگه اون دختر بزرگ شده و واسه خودش یه خانوم شده .دنیای زنانه دنیای زیبایی است . بانوی درونم خیلی دوست دارم . خواهش میکنم درخواست دوستی ندهید ، مخصوصا آقایون.

آخه ماده تو لونه دشویی نمیکنه میگم شاید هم دشویی نکته هم آب و غذا میخوره اتفاقی براش بیوفته

زیاد نگران نشو اگر تخم گذاشته و روی تخمهاش خوابیده کلاً از این رفتارا میکنه وزنشم کاهش پیدا میکنه