2777
2789
عنوان

عروس هلندی

| مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 24 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

یه نر براش بخر گناه داره

دلش همدم میخواد اینجوری افسرده میشه خدایی نکرده میمیره حیوونی 🥺

دلیل مرگش چی بود ؟

طبیعی است که آغازها زیبا باشند:زیرا منطقی نیست کسی نزدت بیاید و بگوید: سلام،من آدم پستی هستم...!

یه نر براش بخر گناه دارهدلش همدم میخواد اینجوری افسرده میشه خدایی نکرده میمیره حیوونی 🥺دلیل مرگش چی ...

آخه میترسم باهم جور نشن من دوتا دیگه عروس هلندی دارم ولی اونا هنوز با هم جفت نیستن و اینکه اونا برا بابامن و تو باغش نگه میداره میترسم یه دونه شوهر دیگه براش بخرم بیاد تخماش و بشکنه😭

اون نر که گفتین سینه کاردی شده احتمال زیاد عفونت داشته - مدفوع پرنده ماده رو چک کن ببین حالت کف ندار ...

پرنده ماده خیلی زیاد مدفوع میکنه و اینکه خیلی سفت مدفوع میکنه پرنده نر قبل از مردن صبح دیدم ادرار کرد

اون نر که گفتین سینه کاردی شده احتمال زیاد عفونت داشته - مدفوع پرنده ماده رو چک کن ببین حالت کف ندار ...

و اینکه ببخشید میگم قبلا سینه کاردی نداشت میگم شاید بخاطر مردن سینه کاردی گرفت

بچهها مرسی الان رفتم دیدم داره غذایی که گذاشتم تو لونه رو میخوره و یکم دیگه براش ابم میزارم ولی اگه میشه لطفاً بگید چطوری بعد از به دنیا امدن جوجه ها ازشون مراقبت کنم در کنار مادرشون