2777
2789
عنوان

مشاور کنکور 🥲

18 بازدید | 9 پست

دوستان نمیدونم برای کنکورم مشاوره بگیرم یا نه

آخه هزینه هاشم خیلی بالاست ، رشتم انسانیه

میترسم هزینه کنم بعد به اون نتیجه ای که میخوام نرسم و جلو خانوادم شرمنده بشم 🥲

سلام عزیزم اول بگو کدوم پایه هستی

بعد آره حتما بگیر چون خیلی بهت کمک میکنه

برنامه ریزیم اصولیه

مجموعه ورتا فوق العادستتتت خانم دکتر معصومه خانکی

حرفاشون انگیزشی زندگیمو بهشون مدیونم

یه صلوات بفرس

یه مشاوره کنکور تو اینستا دیدم خیلی کمه هزینه مشاورش فامیلیش فکر کنم عبادی بود دقیق یادمنیست یه خانم بودن

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه مشاوره کنکور تو اینستا دیدم خیلی کمه هزینه مشاورش فامیلیش فکر کنم عبادی بود دقیق یادمنیست یه خانم ...

هزینه کم مهم نیست خواهر من از یک جا مشاوره گرفت متوسط بود هزینش نزدیک نهایی شده تازه فهمیده که بلایی سرش اومده برنامه مشاورش افتضاح بوده

مشاور باید همه شرایط رو در نظر بگیره هم نهایی هم کنکور با ی تکنیک های خفن بره جلو ...

مشاور آلیانس فوقالعادست مشاور خودمم بوده

یه صلوات بفرس
سلام عزیزم اول بگو کدوم پایه هستی بعد آره حتما بگیر چون خیلی بهت کمک میکنهبرنامه ریزیم اصولیهمجموعه ...

یازدهمم مدرسمون خودش مشاور داره گفته ۱۷ میلیون موسسه هم رفتم گفتن از ۵۰ میلیون شروع میشه تا ۲۰۰ میلیون

یازدهمم مدرسمون خودش مشاور داره گفته ۱۷ میلیون موسسه هم رفتم گفتن از ۵۰ میلیون شروع میشه تا ۲۰۰ میلی ...

حتمااا شروع کننن الان وقتشه

نه جایی که من میگم

طرح داره یا طرحش ماهی ی تومن

ی طرحش ماهی چهار تومن

ی طرحش که عالی بود ماهی ۶ تومن

یه صلوات بفرس
هزینه کم مهم نیست خواهر من از یک جا مشاوره گرفت متوسط بود هزینش نزدیک نهایی شده تازه فهمیده که بلایی ...

من دیدم قبول شدن باهاش البته برا انسانی خوبه تجربی فکر نکنم

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️