sahel_5566 مدیر استارتر عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 15 عنوان مشاور کنکور 🥲 18 بازدید | 9 پست دوستان نمیدونم برای کنکورم مشاوره بگیرم یا نه آخه هزینه هاشم خیلی بالاست ، رشتم انسانیه میترسم هزینه کنم بعد به اون نتیجه ای که میخوام نرسم و جلو خانوادم شرمنده بشم 🥲 1405/03/27 | 13:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
محدثجان عضویت: 1402/03/20 تعداد پست: 2247 سلام عزیزم اول بگو کدوم پایه هستی بعد آره حتما بگیر چون خیلی بهت کمک میکنهبرنامه ریزیم اصولیهمجموعه ورتا فوق العادستتتت خانم دکتر معصومه خانکیحرفاشون انگیزشی زندگیمو بهشون مدیونم یه صلوات بفرس
bright_light عضویت: 1402/05/20 تعداد پست: 11003 یه مشاوره کنکور تو اینستا دیدم خیلی کمه هزینه مشاورش فامیلیش فکر کنم عبادی بود دقیق یادمنیست یه خانم بودن منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️
محدثجان عضویت: 1402/03/20 تعداد پست: 2247 یه مشاوره کنکور تو اینستا دیدم خیلی کمه هزینه مشاورش فامیلیش فکر کنم عبادی بود دقیق یادمنیست یه خانم ... هزینه کم مهم نیست خواهر من از یک جا مشاوره گرفت متوسط بود هزینش نزدیک نهایی شده تازه فهمیده که بلایی سرش اومده برنامه مشاورش افتضاح بوده مشاور باید همه شرایط رو در نظر بگیره هم نهایی هم کنکور با ی تکنیک های خفن بره جلو ...مشاور آلیانس فوقالعادست مشاور خودمم بوده یه صلوات بفرس
sahel_5566 مدیر استارتر عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 15 سلام عزیزم اول بگو کدوم پایه هستی بعد آره حتما بگیر چون خیلی بهت کمک میکنهبرنامه ریزیم اصولیهمجموعه ... یازدهمم مدرسمون خودش مشاور داره گفته ۱۷ میلیون موسسه هم رفتم گفتن از ۵۰ میلیون شروع میشه تا ۲۰۰ میلیون
sahel_5566 مدیر استارتر عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 15 هزینه کم مهم نیست خواهر من از یک جا مشاوره گرفت متوسط بود هزینش نزدیک نهایی شده تازه فهمیده که بلایی ... تاحالا اسمشو نشنیدم موسسه هست ؟هزینه های چجوریه
محدثجان عضویت: 1402/03/20 تعداد پست: 2247 یازدهمم مدرسمون خودش مشاور داره گفته ۱۷ میلیون موسسه هم رفتم گفتن از ۵۰ میلیون شروع میشه تا ۲۰۰ میلی ... حتمااا شروع کننن الان وقتشه نه جایی که من میگمطرح داره یا طرحش ماهی ی تومنی طرحش ماهی چهار تومنی طرحش که عالی بود ماهی ۶ تومن یه صلوات بفرس
بدبحت عضویت: 1403/05/29 تعداد پست: 1654 منم یازدهمم میخوام از ذهن اتی مشاوره بگیرم فکر میکنم خوب باشه 👺
محدثجان عضویت: 1402/03/20 تعداد پست: 2247 تاحالا اسمشو نشنیدم موسسه هست ؟هزینه های چجوریه موسسه بزرگیه بزن اینترنت ورتا یا خانم دکتر معصومه خانکی فیلماشو رو ببین همه چیو خودت میفهمی یه صلوات بفرس
bright_light عضویت: 1402/05/20 تعداد پست: 11003 هزینه کم مهم نیست خواهر من از یک جا مشاوره گرفت متوسط بود هزینش نزدیک نهایی شده تازه فهمیده که بلایی ... من دیدم قبول شدن باهاش البته برا انسانی خوبه تجربی فکر نکنم منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️