2789
عنوان

بیماری

74 بازدید | 14 پست

بچه ها کسی هست تو فامیل یا اشناش یه همچین بیماری گرفته باشه من ۴روز پیش صبح بیدار شدم سرو گردنم داغ داغ بود داشتم میسوختم بعد اصلا حال پا شدن از جام نداشتم لگنم درد میکرد فرداش لب پایینم پر شد از ابسه و چند ساعت بعدش داخل لپم لثمم باد کرده چند روزه نتونستم چیزی بخورم گلو دردو باد کرده زیر گلو شده اندازه گردو شب میخوابم ب شدت عرق میکنم با اینکه سردم میشه پتو میندازم روم یهو بیدار میشم لباسم خیس عرقه دارم میلرزم دکترم رفتم گف سرماخوردگیه ب سری دارو نوشت حس میکنم بدتر شدم کسی میدونه از چیه یه مدت خیلی حرص و عصبی بودم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بلهاینجور علائم اگر موقتی باشه که برای شما قطعا همینه سرماخوردگیه و مربوط به ضعف سیستم ایمنی هست.چیز ...

اون ابسه های توی دهنم برای چین تمام علائم باهم ظاهر شدن

ببین اگر غده مانند شده زیر گلوت ممکنه خطرناک باسه سریع برو متخصص داخلی

نه.نترسونش.اگر بیشتر از ۱۰ تا ۱۴ روز طول بکشه و بدتر بشه باید بره سونو

دختر من دو روز قبل از عید اینطور شد دکتر گفت اگه خوب نشد تا بعد از تعطیلات ببرش سونو.این یه ویروسه که لبها هم باد میکرد و حالت تبخال هم ایجاد میشد

گلو درد و درد لگنم برای چیه

همون ویروسه تبخاله عزیزم

چون تبخال تناسلی هم داریم یعنی میتونه اون قسمت رو هم درگیر کنه

ببین دارم بهت میگم تا دو هفته مشکلی نداره استرس بدترش میکنه و ممکنه طولانیتر بشه

اگر بیشتر دوهفته شد که مطمئنم نمیشه برو سونو

استرس نداشته باش فقط