2789
عنوان

میاین لطفا

24 بازدید | 10 پست

چند روز دیگه تولد مادرم

و واقعا با این وضعیت گرونی کیک و این چیزا رو نمیتونم بگیرم

به نظر شما چیکار کنم

از طرفی هم واقعا میخوام ازش قدردانی کنم

شکسپیر گفت : ((شخصیت من یعنی من کی هستم؛ ولی برخورد من بستگی داره تو کی هستی))!>  

دستشو ببوس

رهــــاصالحـے..................................سلام سلام رها هستم. یه دختر پر حرف و پر انرژی 😅💪🏻عاشقه: خندیدن و مسخره بازی و اذیت کردن آدمای مورد علاقم🫶🏻😂معمولا خیلی مهربون، اما گاهی خیلی رک و بی تعارف🩷🌱پروفخـــــــودمم 🎀اینجا سعی میکنم مواظب تایپ کردنم باشم چون ، پشت هر اکانتی قلبی میتپــ🩷ـــه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مبارکهه 💗کیک رو خودت درست کن خونه...یه روسری شالی چیزی یا حالا لباسی هم براش کادو بگیر

ممنونم🎀

شکسپیر گفت : ((شخصیت من یعنی من کی هستم؛ ولی برخورد من بستگی داره تو کی هستی))!>  

یه شاخه گل کوچیک بگیر. یا یدونه گل خوشگل با گلدونش بگیر که براش بمونه. دستشو میتونی ببوسی بهترین و قشنگترین کاره :). اگه اشپزی بلدی غذای مورد علاقشو درست کن. ما زنا خیلی ابراز علاقرو دوست داریم میتونی براش یه متن دلی بنویسی بهش بگی چقدر دوسش داری چقدر قدر دانشی. بخدا اینایی ک گفتم بهترینن خیلی خوشحال میشه.

حسبی الله💕

گاهی بوسیدن دست پدر و مادر بهترین هدیه هست . ما فکر میکنیم هدیه های بزرگ یا مثلا گرون قیمت یا خیلی با ارزش ، نشونه ارزش گذاشتن به طرف مقابل هست .

ولی راحترین کار این هست که روز تولد مادرتون ، کلا از صحب تا شب از مادرتون بخواهید که امروز دست به سیاه و سفید نزنه . منظورم این هست لااقل در روز تولدش دیگه نخواد کارهای خونه را انجام بده . و شما کامل اون روز تمام کارهای منزل را انجام بدهید . تمیز کاری . شستشو ، پخت و پز . حتی اگه خرید خارج از منزل دارند. اخر شب هم دست مادرتون را ببوسید و ازش تشکر کنید بابت تمام زحمت هایی که برای شما کشیده و حتی برای تمام زحمت هایی که برای گرم بودن جمع خانواده کشیده

گاهی ما یادمون میره معنی دوست داشتن چیه . گاهی یادمون میره که نشونه دوست داشتن حتما کادو دادن نیست . گاهی توجه کردن و درک شرایطی که اطرافیانمون در اون قرار دارند ، بهترین کادو هست . چون در زمان حال ، به خاطر گیر و گرفتاریهای مختلفی که همه آدما درگیرش هستند ، کمتر کسی به حس و حال اطرافیانش توجه میکنه.

در صمنامیدوارم تولد مادرتون مبارک باش و سایه شون بالا سرتون باشه همیشه