محیط کار من یه واحد اداری (مشابه یه واحد آپارتمان) که سرویس کنار سالن هست و من و همکارا توی سالن پشت میز هستیم. بعد محیط کار هم ساکت و آرومه یعنی ارباب رجوع نداریم. حالا یکی از همکارا میره سرویس رعایت نمیکنه زارت و زورت مبگوزه یعنی ناجورا جوری که من دچار شرم نیابتی میشم. رومون هم نمیشه بهش بگیم. پیشنهادتون چیه تا متوجهش کنیم یکم آرومتر باشه
رو کاغذ بنویسید بزنید به دیوار دسشویی گوزیدن ممنوع 🚫
😂
رهــــاصالحـے..................................سلام سلام رها هستم. یه دختر پر حرف و پر انرژی 😅💪🏻عاشقه: خندیدن و مسخره بازی و اذیت کردن آدمای مورد علاقم🫶🏻😂معمولا خیلی مهربون، اما گاهی خیلی رک و بی تعارف🩷🌱پروفخـــــــودمم 🎀اینجا سعی میکنم مواظب تایپ کردنم باشم چون ، پشت هر اکانتی قلبی میتپــ🩷ـــه
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
رهــــاصالحـے..................................سلام سلام رها هستم. یه دختر پر حرف و پر انرژی 😅💪🏻عاشقه: خندیدن و مسخره بازی و اذیت کردن آدمای مورد علاقم🫶🏻😂معمولا خیلی مهربون، اما گاهی خیلی رک و بی تعارف🩷🌱پروفخـــــــودمم 🎀اینجا سعی میکنم مواظب تایپ کردنم باشم چون ، پشت هر اکانتی قلبی میتپــ🩷ـــه
حس میکنم پشت این کاربری یه مرد بیکاره که داره به کاربرا می خنده
پروف خودمم🎀فمینیست ⚖️ اگه بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط اسم کاربری هاتون یادم نمیمونه