mamiraha مدیر استارتر عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 398 عنوان نظر شما چیه 122 بازدید | 13 پست بچه ها نی نی من دو ماه دیگه میاد ولی من هنوز نتونستم براش اسم انتخاب کنم، اسم پسر اولم محمدامین هست ، دوس دارم اسم دومی رو فارسی بزارم، به نظرتون آرمین چطوره؟ اگه ممکنه اسامی دیگه ای هم که با محمدامین جوره اسم ببرید ممنون میشم 1397/03/12 | 20:49 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گیسو28 عضویت: 1394/09/03 تعداد پست: 105503 آرمین قشنگه گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
mamiraha مدیر استارتر عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 398 اولی بعد شاکی نشه چرا اسم من مذهبی و عربیه؟ نه اتفاقا از اسمش خیلی راضی هس
mamiraha مدیر استارتر عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 398 محمد معین محمد مبین دو اسمه نمیخوام دیگه واقعا
shaghayegh1375 عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 3188 محمد صدرا 💞💫خدایاتو کافی هستی برایم،مشکلاتم را به تو می سپارم و دلم قرص می شود.بودنت را از من نگیر مهربان من!💫💞
anahiiid عضویت: 1396/09/23 تعداد پست: 2386 آرتین .آراد . دردی که انسان را به سکوت وامیدارد بسیار سنگین تر از دردیست که او را به فریاد وامیدارد... و انسانها فقط به فریاد هم میرسند نه به سکوت هم!💔
الهام_ش21453 عضویت: 1392/04/06 تعداد پست: 8820 آروین ، آرمین 🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
kaniyaa عضویت: 1396/09/17 تعداد پست: 5689 امين و امير به هم ميان توى اين مملكت بخل و حسادت و تنگ نظرى شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب
mamiraha مدیر استارتر عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 398 امين و امير به هم ميان نه اسم امیر رو دوس ندارم نمیدونم چرا