2777
2789
عنوان

مهمونی پاگشا

38 بازدید | 12 پست

چه توصیه هایی دارید برای یه تازه عروس استرسی و البته کمی درونگرا برای مهمونی های پاگشا. کلی عروس تازه هم اومدن توی خانواده که اصلا نمیخوام باهام مقایسه شن چیکار کنم و چه نکته هایی رو رعایت کنم ؟ وای انقدر استرس دارم که نمیدونم منظورمو چطور بگم 🫠

همش لبخند بزن شیک پوش باش ب خودت برش تو بحث ها کمی شرکت کن مهربون بازی دربیار موقع جمع کردن سفره ی مقداااار کمک کن ولی زیاد کمک نکن ی تعارف بزن بگو کمک خواستین صدا کنین خیلی ب خودتتتت برس و لباسای شیک بپوش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مقایسه چیمن و یکی اقوام شوهرم نزدیک هن ازدواج کردیم نفهمیدم کسی مقایسه کنهرسمی و مهربون رفتار کن فق ...

خیلی ظاهر و اخلاق هامون مقایسه میشه و روی تک تک حرکات و حرفامون زوم میکنن . چند بار شنیدم میگن که خودشو میگیره درحالی که من واقعا عادی بودم و خودم بودم نمیدونم چیکار کنم

کت و شلوار سفید یا کرم بپوش در کل هر چی میپوشی رنگ روشن باشه

یا کت و شلوار رنگ ماچا زیر کت هم یه تاپ یا بلوز سفید بپوش با شال سفید

جلوی موهات هم با اتو مو یا بابلیس فر پرده ای کن

یه آرایش مدیوم هم انجام بده

برای اینکه کمک کرده باشی فقط توی بلند کردن ظرفا و چایی دادن و این جور چیزای خیلی خیلی کم کمک کن یهو نری کل سفره رو بلند کنی و ظرفارو بشوری دیگه ولت نکنن😂😂

من میکاپ آرتیستم میتونی از لوازم آرایشیات برام عکس بگیری بهت بگم چیکار کنی

.

همش لبخند بزن شیک پوش باش ب خودت برش تو بحث ها کمی شرکت کن مهربون بازی دربیار موقع جمع کردن سفره ی م ...

مرسی عزیزم. واقعا سعی میکنم اینطور باشم ولی اعتماد به نفس ندارم

کت و شلوار سفید یا کرم بپوش در کل هر چی میپوشی رنگ روشن باشهیا کت و شلوار رنگ ماچا زیر کت هم یه تاپ ...

وای مرسی عزیزم. حتما😂😂 . مرسییی من توی سایه و خط چشم مشکل دارم و کرم پودرم خوب رو پوستم نمیخوابه میشه راهنمایی کنی چیکار کنم؟

مرسی عزیزم. واقعا سعی میکنم اینطور باشم ولی اعتماد به نفس ندارم

همین ک ب خودت برسی و فکر کنی از همه لحاظ خوشگل و مرتبی تو جمع اعتماد بنفس میگیری یکم باید تلاش کنی بابت این موضوع

خودت باش فقط رفتار و اخلاقت گویای همه چی میشه نمیخواد نقش بازی کنی احترام گذاشتن از همه چی مهمتره

درسته عزیزم ممنون. خودم بودم ولی میگفتن خودشو میگیره

همین ک ب خودت برسی و فکر کنی از همه لحاظ خوشگل و مرتبی تو جمع اعتماد بنفس میگیری یکم باید تلاش کنی ب ...

همه میگن بانمک و خوشگل و.. م ولی خودم اینطوری حس نمیکنم حتی بهترین لباس رو هم میپوشم و به خودم میرسم بازم حس میکنم کمه

وای مرسی عزیزم. حتما😂😂 . مرسییی من توی سایه و خط چشم مشکل دارم و کرم پودرم خوب رو پوستم نمیخوابه م ...

سایه که کاری نداره عزیزم

برای خط چشم هم از چسب استفاده کن زیر چشمات قشنگ چسب رو دو طرف چشمت قرینه بزار و خط پایین رو بکش و کم کم خط بالا رو بکش یهو نیا یه خط پهن بکشی دیگه نشه کاریش کرد

واسه کرم پودر هم باید صورتتو کامل و تمیز بشوری، پرایمر بزنی و کرم پودر رو با براش اول بزنی به پوستت بعد با بیوتیک بلندر یا همون اسفنج تپ تپی بزنی روی پوستت تا مثلا ۵ دقیقه و بعد با پودر فیکس کااااامل خشکش کنی

برای فیکس کردن زیر چشمت هم از پنکیک رنگ روشن استفاده کن یا یه سایه رنگ روشن

.