baha85 مدیر استارتر عضویت: 1403/10/24 تعداد پست: 317 عنوان لپ تاپپ خریدین 73 بازدید | 6 پست میخوام لپ تاپ بگیرم بنظرتون چه برندی چه مدلی خوبه و اینکه برای کدنویسی مدل خاصی از لپ تاپ لازمه یا همه لپ تاپا اوکین؟ 1405/03/25 | 22:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
truly_spelled_annie عضویت: 1404/10/22 تعداد پست: 1899 ایسوس گیمینگ دارم راضیم لپ تاپت برای کد نویسی باید پردازنده خوبی داشته باشه حافظش خوب باشه کشش داشته باشه قرار مدت طولانی ای باهاش کار کنی روشن باشه They don’t know that we know they know we know
baha85 مدیر استارتر عضویت: 1403/10/24 تعداد پست: 317 ایسوس گیمینگ دارم راضیم لپ تاپت برای کد نویسی باید پردازنده خوبی داشته باشه حافظش خوب باشه کشش داشته ... نمیدونستم مرسی❤️ اره ایسوس شنیدم خوبه چند ساله داریش؟
truly_spelled_annie عضویت: 1404/10/22 تعداد پست: 1899 نمیدونستم مرسی❤️ اره ایسوس شنیدم خوبه چند ساله داریش؟ ۴ ساله They don’t know that we know they know we know
ghalbshishee عضویت: 1400/10/18 تعداد پست: 54 درود و مهربستیگ با بودجه ات داره واینکه تو چه رنجیبتونی هزینه کنی.میان رده ایسوس و لنوو ،تو تاپ ها مایکرو سافت و اچ پیواسه رندرینگ و تحلیل داده و پروژه های سنگین و مدل سازی اچ پی ویکتوس خوبه،واسه نرم افزار های عمومی و وب گردی ایسوس و دل
baha85 مدیر استارتر عضویت: 1403/10/24 تعداد پست: 317 درود و مهربستیگ با بودجه ات داره واینکه تو چه رنجیبتونی هزینه کنی.میان رده ایسوس و لنوو ،تو تاپ ها م ... سلام متشکرم از راهنماییتون بودجش فعلا مهم نیست به هر حال یکچیز خوب میخوام بخرم که برام بمونه برای کارای دانشگاهم میخوام و اینکه بعدا اگه یادبگیرم ممکنه بخوام ازش برای کد نویسی و برنامه نویسی هم استفاده کنم