2789
عنوان

دوستم و من😐💔

338 بازدید | 28 پست

سلام

من یه دوستی دارم از دوران دبیرستان، چند وقت پیش بهم گفت داییش فوت کرده به مامانم بگم براش قرآن ختم کنه و قیمت بده

مامانم گفت بگو هرچی خودش دوست داره

خلاصه قرآنو تموم کرد و بهم ۲ تا روسری داد😐💔

کاش از دوستم انقد تعریف نمیکردم پیشش🤦🏻♀️

شما باشین بهتون بر نمیخوره؟کار من اشتباه بود که یه عدد خاصی نگفتم؟

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مقصر خودتون بودید که واضح نگفتید

رهــــاصالحـے..................................سلام سلام رها هستم. یه دختر پر حرف و پر انرژی 😅💪🏻عاشقه: خندیدن و مسخره بازی و اذیت کردن آدمای مورد علاقم🫶🏻😂معمولا خیلی مهربون، اما گاهی خیلی رک و بی تعارف🩷🌱پروفخـــــــودمم 🎀اینجا سعی میکنم مواظب تایپ کردنم باشم چون ، پشت هر اکانتی قلبی میتپــ🩷ـــه

اره باس بهش بگی

آخه دو تا روسری چیه واقعا

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...
مقصر خودتیوقتی توقع دست مزد داری باید رک پوست کنده بگی اینقدر میشهاگه خواست انجام میدی، نخواستم که ه ...

آخه دیگه توقع نداشتم دو تا روسری بده

دیگه اخر خسیس بازی بود واقعا

مگه برا قران خوندن پول میدن؟!

هر روز عجیب تر از دیروز

رهــــاصالحـے..................................سلام سلام رها هستم. یه دختر پر حرف و پر انرژی 😅💪🏻عاشقه: خندیدن و مسخره بازی و اذیت کردن آدمای مورد علاقم🫶🏻😂معمولا خیلی مهربون، اما گاهی خیلی رک و بی تعارف🩷🌱پروفخـــــــودمم 🎀اینجا سعی میکنم مواظب تایپ کردنم باشم چون ، پشت هر اکانتی قلبی میتپــ🩷ـــه

مگه برا قران خوندن پول میدن؟!

قرآنو کامل بخونید اره