2777
2789
عنوان

دوستم و من😐💔

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 28 پست
چنده قیمتش مگه؟؟؟روسری دونه ای حداقل ۴۰۰ هست

اونا روهم یکی دیگه بهش هدیه داده بود😂

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...
بش بگو من پول میخام زمونه ایی نیست ک بگذزی روسری بهش بده بگو من پول میخام

دیگه کاریه که شده اول اینکه غریبه نیست دوسته دوم اینکه درس شد از این به بعد قیمت بده سوم اینکه این کار میشه گدا بازی

قبله دو عالم هستم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

آخه دیگه توقع نداشتم دو تا روسری بدهدیگه اخر خسیس بازی بود واقعا

بعضی از ادما دنبال سواستفاده کردنن

دفه بعد اگه پیش آمد حواست باشه👍

سعید🦋بازم بگو فقط دو تا کاربری دارم👌خووووووش بگذره👍

بعضی از ادما دنبال سواستفاده کردنندفه بعد اگه پیش آمد حواست باشه👍

دیگه دوستم نیست🚶🏻♀️

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...

پول گرفتن برای قرآن خوندن که کلا درست نیست بماند. این به مامانت مربوطه.
ولی تجربه بشه برات در زندگی. همیشه شرایطت رو واضح بگو. طرف نخواست قبول نمی کنه. نگفتی دیگه اصلا حق نداری گله کنی.

درخواست دوستی هیچ زن/مردی پذیرفته نمیشه.

باید قیمت میگفتی.........الانم روسریا رو بده بهش بگو پولش انقدر میشه با آدم پررو باید پررو بود

نمی شه دیگه. چون مثلا اگر می گفت پولش فلان قدر می شه طرف ممکنه قبول نمی کرد. می دید به شرایطش نمی خوره. اینجوری که نمی شه.

درخواست دوستی هیچ زن/مردی پذیرفته نمیشه.

باید قیمتو میگفتی بعد میگفتی چون تو دوستمی انقدر (قیمتو برای میاوردی پایین تر یکم)

تو که نیستی با دلم تک و تنها میشینم چشمای قشنگتو لای ابرا میبینم ؛ یادمه اون شب سرد اون شب پر غم و درد ما ز هم دور میشدیم آسمون گریه میکرد..