گلی86 مدیر عضویت: 1404/10/22 تعداد پست: 4411 عنوان دخترا | مشاهده متن کامل بحث + 107 بازدید | 35 پست دخملای ناز و خوشگلم فقط میتونم بگم هیچ پسری اونقدری ارزش نداره که بخاطرش راهی بیمارستان ها و سرم زدن بشید و کلی استرس بکشید خودتونو دریابید و مواظب خودتون باشید چون شماها خیلی قوی و خوشگلید🥰😍🫂 دیروز | 18:31 14 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
____variable____ عضویت: 1405/03/17 تعداد پست: 115 زهرمااار مزاحم نکبتتتت@niniyar نی نی یار اینارو لطفا جمع کن هولللل اخه دختر خانوم من بهت گفتم عزیزم و گلم این بی احترامی و مزاحمته.!من به کاربر اقا هم میگم عزیزم.درکت تو به این چیزها نمیرسهمواظب باش از اون طرف بوم نیفتی.چه موجوداتی اومدن از بی اخلاقی پسرها صحبت میکنند.قضاوت این موضوع را میدم به بقیه!
____variable____ عضویت: 1405/03/17 تعداد پست: 115 میری بیرون از تاپیک یا لفظی رفتار کنم @niniyar اخه من با شما صحبت کردم که مرتب واکنش نشون میدی!من با دخترها بودم شما الان توی 60 سالگی هستی.یک خانوم مسنی.
amirmehdii عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 1486 قربون آدم چیز فهماتفاقا به نظرم خیلی چیز خوبیه اما مسئله اینه که پسرا خیلی به دخترا نگاه جنـ ــ ـسی ... مدیر اجازه پاسخ نمیده اگه خواستی درخواست بده جوابتو بدم بعد لغو بزن
گلی86 مدیر استارتر عضویت: 1404/10/22 تعداد پست: 4411 اخه دختر خانوم من بهت گفتم عزیزم و گلم این بی احترامی و مزاحمته.!من به کاربر اقا هم میگم عزیزم.درکت ... بیشخصیت ادم به ناموس بقیه نمیگه گلم و عزیزم @niniyar
____variable____ عضویت: 1405/03/17 تعداد پست: 115 بیشخصیت ادم به ناموس بقیه نمیگه گلم و عزیزم @niniyar دختر خوب یک چیزای تخیلی میگی!من اخه تو را دیدم یا میشناسماصلا اینکه تو دختر باشی یا پسر برای من هیچ اهمیتی نداره.از دید من تو یک ربات یا هوش مصنوعی هستچرا توی فضای مجازی هر چیزی را جدی میگیری
گلی86 مدیر استارتر عضویت: 1404/10/22 تعداد پست: 4411 اخه من با شما صحبت کردم که مرتب واکنش نشون میدی!من با دخترها بودم شما الان توی 60 سالگی هستی.یک خان ... خفه شووو کجا من ۶۰ سالمه