2789
عنوان

دخترا

| مشاهده متن کامل بحث + 107 بازدید | 35 پست

میدونی از چیه پسرا خوشم میاد همیشه دنیا رو هول محور خودشون و ارزشهای خودشون قرار میدن اکثرشون

من چی دوست دارم من چی میخوام من کجا دوست دارم من چه مدل میخوام اعتقاد من چه جوریه همشون این شکلین

و میدونی چی عذابم میده اکثر دخترا هم همیشه به خاطر این آقایون تو عذاب هستن اعتماد به نفس ندارن همش عذاب وجدان دارن از خودشون از بدنشون هویتشون همه چیزشون متنفرن

میدونی از چیه پسرا خوشم میاد همیشه دنیا رو هول محور خودشون و ارزشهای خودشون قرار میدن اکثرشونمن چی د ...

درسته ولی میدونی متاسفانه پسرام دیگه چشم باز ندارن ببینن یه دختر پاک و خوب دوستشون داره دنبال هول بازین و یکی مث خودشون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درسته ولی میدونی متاسفانه پسرام دیگه چشم باز ندارن ببینن یه دختر پاک و خوب دوستشون داره دنبال هول با ...

دوست عزیز ما که از خدامونه اینا دنبال یکی مثل خودشون بگردن آخه میدونی مشکل ما چیه؟

این دخترای پیکمی همجنس تخریب کن هیچ وقت گیر این پسرای خراب نمیافتن بیچاره دخترای درست گیر پسرای خراب میافتن

حداقل این پیکمیا گیر این خرابا بیفتن ما این وسط جون سالم به در ببریم

راهی بیمارستان شدن و آسیب زدن به خودتون مگه لیاقت هصت؟ حماقته 😐

اقا امیررر میرییی بیروننن یا با دمپاییی بیوفتم دنبالت نصف بدبختیای جامعه زیرسر شما امیراست

من مهدی هم دارن خنثی میکنه ! بدبختی کجا بود قرار نیست که همه چی ایده آل باشه

بابا خواهش میکنم یه دقیقه بیا مثل دو تا انسان فقط فکر کنیم

دخترا به پسرا بیشتر آسیب میزنن یا پسرا به دخترا؟

الان میخوای بگی که آره خب دخترا هم هست یه عالمه نمونه و مثال ولی خدایی همیشه مردا بیشتر بوده خیانت میکنن زنشونو کتک میزنن دخترشونو میزنن خواهرشونو میزنن با آبروی مردم بازی میکنن

بابا خواهش میکنم یه دقیقه بیا مثل دو تا انسان فقط فکر کنیم دخترا به پسرا بیشتر آسیب میزنن یا پسرا به ...

این که یه نفر آسیب میبینه تقصیر خودشه

اکثر این رابطه ها بچه گانه هستن و دو طرف رویا بافی میکنن و خودشون سرگرم میکنن

آدم عاقل با رویا بافی وارد رابطه نمیشه

برای شناخت وارد رابطه میشه اگه اون شناخت که لازم بود به دست آورد رابطه جدی تر میکنه

اگرم به دست نیاورد با خوبی خوشی جدا میشه

این که یه نفر آسیب میبینه تقصیر خودشه اکثر این رابطه ها بچه گانه هستن و دو طرف رویا بافی میکنن و خود ...

اگه هول بازی و هوس بازی شما پسرا نبود دخترای پاک دست به خودکشی نمیزدن بسکه شماها احساس ندارید و احساسات پاک یه دخترو درک نمیکنید

این که یه نفر آسیب میبینه تقصیر خودشه اکثر این رابطه ها بچه گانه هستن و دو طرف رویا بافی میکنن و خود ...

قربون آدم چیز فهم

اتفاقا به نظرم خیلی چیز خوبیه

اما مسئله اینه که پسرا خیلی به دخترا نگاه جنـ ــ ـسی دارن خوب آدم دلش چه جوری میگیره دیگه

حس میکنه اگه یه روزی خوشگل نباشه یا جذاب نباشه یکی از اون بهتر باشه قراره دور انداخته بشه یا احتمال خیانت باشه یا به خاطر اینکه توی اکثر مواقع خانمها قدرت فیزیکی آقایونو ندارن قراره آسیب ببینن

من درباره این موضوع حرف زدم

البته دخترا باید باهوش باشن