2789
عنوان

همکلاسیم

126 بازدید | 27 پست

کلاسا ک مجازی بود ی پسری از همکلاسیم برا جزوه بهم پیام داد و ثحبت کردیم و امتحانارو جوابسو به هم دادبم اون عکسش پروفش بود ولی من نه خلاصه گفت فامیلیت چیه و این حرفا صحبت کردیم با همدیگه هی

پیشنهاد بیرون رفتن داد سوسکی منم با شوخی رد کردم بعد ه روز باز پیام داد منم گفتم چرا داریم ب هم میام میدیم گفت خب باسه نمیدبم منم گفتم راستش از حاشیه یکم میترسم و دیگ قط ارتباط شدیم تا اینکه خودم بش پیام دادم چند روزی حرف زدیم بعد گفت عکس بفرس اثلا ندیدمت منم چن تا فرستادم واسش اونم فرستاد بعد دبگه کلااااا هیچ پیامی دبگه بهم نداد با اینکه خیلی هم خوب صحبت کرده بودیم قبلش😐حدود یک هفته گذشت بعد من بهش پیام دادم سلام چطوری ۵ ساعتی گذشت جواب نداد منم پیاممو پاک کردم الان اگه ترم بعد حضوری بریم دانشگا حس میکنم ابروم رفته😭

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

راستی تو کاری نکردی که بخوای براش ناراحت باشی

✓ من یه بیسکوئیتم که رفته ته لیوان چای🧋 ✓دارنده مدال ساقه طلایی از مسابقات بیسکویت شایسته سال ✓دارنده مدرک دکترای خامه شناسی از دانشگاه ویفر🧇 ✓برنده سه دوره مسابقات شنا در چای☕ ✓مدیر بخش مزه پرونی کارخونه شکرستان🌝

وایی چیکار کنم حالا🥲

دیوار حاشا بلنده باید به کتف چپت دایورت کنی فک کن فقط یه شایعس

✓ من یه بیسکوئیتم که رفته ته لیوان چای🧋 ✓دارنده مدال ساقه طلایی از مسابقات بیسکویت شایسته سال ✓دارنده مدرک دکترای خامه شناسی از دانشگاه ویفر🧇 ✓برنده سه دوره مسابقات شنا در چای☕ ✓مدیر بخش مزه پرونی کارخونه شکرستان🌝