2789
عنوان

همکلاسیم

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 27 پست
ای بابا ترم چهار چرا چنین کردی خب؟فکر کردم ترم یک دویی...بازم تجربه شد دیگه

خب از نظرم شاید اشکال نداشت فقط نمیفهمم چرا پسره دبگه پیام نداد با اینکه کلی قبلش ازم تعریف کرده بود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب از نظرم شاید اشکال نداشت فقط نمیفهمم چرا پسره دبگه پیام نداد با اینکه کلی قبلش ازم تعریف کرده بود

کلا تو محیط دانشگاه واسه کسی عکس اینا نفرست، رو تک تک پیامایی هم که میدی حساس باش

دهن پسرا رو هیچ جوری نمیشه بست

به تبعش دهن مردم رو هم!

بعضیا عاشق اینن برن بگن فلانی تو نخ من بود و عکس هم فرستاد ولی من محلش ندادم و از این چرت و پرتا

ناراحت نیستم فقط ازینکه بهش پبام دادم یکم ذهنم درگیره و نمیفهمم دلیل کارا اونو

با دوستاش شرط بسته مختو بزنه واضح نیست؟!

دلیل کارش همین بوده

تو ام با نادیده گرفتنش ادامه بده

✓ من یه بیسکوئیتم که رفته ته لیوان چای🧋 ✓دارنده مدال ساقه طلایی از مسابقات بیسکویت شایسته سال ✓دارنده مدرک دکترای خامه شناسی از دانشگاه ویفر🧇 ✓برنده سه دوره مسابقات شنا در چای☕ ✓مدیر بخش مزه پرونی کارخونه شکرستان🌝

کلا تو محیط دانشگاه واسه کسی عکس اینا نفرست، رو تک تک پیامایی هم که میدی حساس باشدهن پسرا رو هیچ جور ...

ولب خب فک نمیکنم اینکارو بکنه پسره سنش از ماها بیشتره و ادعای عاقل بودن میکنه خیلی

با دوستاش شرط بسته مختو بزنه واضح نیست؟!دلیل کارش همین بودهتو ام با نادیده گرفتنش ادامه بده

خب نه اون قبل ابنکه پیام بده اثلا نمی دونست من کیم🥲واقعا راست میگییی

میخواد اعتماد به نفستو بشکنه

پس واضحه که باید نزاری ایم اتفاق بیوفته

✓ من یه بیسکوئیتم که رفته ته لیوان چای🧋 ✓دارنده مدال ساقه طلایی از مسابقات بیسکویت شایسته سال ✓دارنده مدرک دکترای خامه شناسی از دانشگاه ویفر🧇 ✓برنده سه دوره مسابقات شنا در چای☕ ✓مدیر بخش مزه پرونی کارخونه شکرستان🌝

امکان ندارع ندونه که تو کی

عکسانو ک پاک کردم واسش بنظرت بلاکش کنم یا نه

نه بلاک یعنی نفرت

نفرت هم از ریشه اهمیت دادن میاد

بزار باز باشه پیام بده و اینا ولی سین نزن نگاه نکن همچین چیزی

اگه حضوری شد با خشم یا نگرانی نگاش نکن با لبخندم نگاش نکن

ببین مثلا یه کتابات چجوری نگاه میکنی ؟! آفرین به اونم همینحوری نگاه کن

اخرش پیام بدم یا سین نزنم چیکار کنم😂

میگم بزار باز باشه اون بخواد بتونه پیام بده

درسته فشار کنکور رومه ولی اینقدرام قاط نزدم هنوز سیسی😂💔