2777
2789
عنوان

قلب جنین

102 بازدید | 18 پست

بچه ها دارم دیوونه میشم 

رفتم دکتر گفت جنین ۶ هفته و ۴ روزشه ولی قلب نداره تازه یه کیست ۶ سانتی هم دارم حالا چکار کنم؟

میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی بگم والا خیلی ناراحت کنندست ..ب احتمال زیاد شاید چن هفته دیگ ی سونو دیگم بفرستن یا واژینالم بری دقیق تر

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤

خیلی زود رفتی

من ۶ هفته و ۶ روز قلب نداشت کلا فقط ساک بود

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
key tashkil shod pas

من ۱۴ روز بعدش رفتم تشکیل شده بود

شما هم بزار حداقل ۸ هفته ت کامل بشه

ان‌شالله بری و تو مانیتور تالاپ و تولوپ قلب خوشگلش رو ببینی

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
من ۱۴ روز بعدش رفتم تشکیل شده بود شما هم بزار حداقل ۸ هفته ت کامل بشه ان‌شالله بری و تو مانیتور ...

khoda az dahaneton beshnave 

yani az shomam mesl mn bod?

میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستید
khoda az dahaneton beshnave  yani az shomam mesl mn bod?

اره

ان‌شالله ماله شما هم تشکیل میشه

میتونی نذر کنی و یه ختم قران شروع کنی تا اخر بارداریت بخونی برا سلامتیش