2777
2789
عنوان

عمل بینی

37 بازدید | 8 پست

کسی بینی شو عمل کرده که شبیه من شده باشه

من ۸ روزه که از عمل بینی ام میگذره

ولی درست نمیتونم نفس بکشم شبا بینی ام کیپ میشه

صبحا هم که هوا میخوره انگار هوای سنگینه چجور بگم هم سرد و سنگین

انگاری هواس سرد و سنگین وارد گلوم میشه

بینی و گلوم سرد میشه 😭😭

طبیعیه؟

چیکار کنم 🥲

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

عزیزم طبیعی هست الان داخل بینیت پر از خون هست بعد جون عمل کردی ملتهب شده ورم داره به خاطر همینه مرتب شیت و شو بده درست میشه من روزی چند بار شست و شو میدادم چون داخل بینی کلات خون هست بعضی وقتا هم بسیار ملتهب این شست و شو بهش کمک میکنه

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
عزیزم طبیعی هست الان داخل بینیت پر از خون هست بعد جون عمل کردی ملتهب شده ورم داره به خاطر همینه مرتب ...

شما هم حس میکردید وقتی نفس میکشید هوا خشک و سرد و سنگینه؟

بیشتر از کیپ شدن بینی از این لنتی میترسم که دائمی باشه و چاره نداشته باشه

حتما بپرس ازششستشو میدی مرتب بینیت رو؟به من دکترم گفت سه بار در روز باید بشوری و کرم ترمیم کننده بزن ...

آره با سرم میشورم

بیشتر از کیپ شدن بینی از این حس که هوای سرد و سنگین نفس میکشم اذیتم 😑

شما هم حس میکردید وقتی نفس میکشید هوا خشک و سرد و سنگینه؟ بیشتر از کیپ شدن بینی از این لنتی میترسم ک ...

من الان یک ساله از عملم میگذره ولی همون موقع اره همین حس و داشتم الان واقعا واسه قضاوت زوده چون بینی بسیار متورم نگران نباش روند طبیعی هست بعد چکاب داری با دکتر خودش معاینه هم میکنه احتمالا یه قرص هم بهت بده که ورم بخوابه التهاب کم میشه تنفس هم بهتر میشع ولی شست و شو جدی بگیر

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز