مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد
چرا باید این طفل معصوم بدنیا بیارم که خودم توش بلاتکلیفم😔
دیگه ۳۰ هفته که نمیشه پشیمون شی
اصلا تو این سن سقط نداره
برای بدن خودت هم خطرناکه
مگر به دنیا بیاد
چرا زودتر تصمیم نگرفتی ؟
مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد
نمیدونم چمه حالم بدهبا کوچکترین حرکتی و حرفی بهم میریزم😭
این برای هورمون هاس
منم قضاوتت نمیکنم
ولی اگه نمیخواستی باید تا ۱۶ هفته تصمیم میگرفتی
دسترسی به مشاوره نداری ؟
حالم اصلا خوب نیستپشیمونمتا امیدمالان داره تموم میخوره بچم من دارم فکر میکنم چرا باید بدنیا بیارمش😭
مسخره کردی خودت و ما رو؟!
اون بچه ی کامله... نه جنین!
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
وای نهههه زندگی پس از زندگی یه زنی میخواست بچشو سقط کنه ولی بقیه منصرفش کردن یک روز بعد زایمان زنه مرد میگفت هرچی میخواستم به بچم دست بزنم نمیزاشتن 😭😭انقد التماس کرد،تا بهش گفتن به خاطر بچت زنده میمونی تا روزی که بچت زندست تو هم زنده ای این عمر دوباره رو مدیون دخترتی نکن اینکارو