2777
2789
عنوان

چی بگم ب رلم

| مشاهده متن کامل بحث + 88 بازدید | 24 پست
دقیقا همینو گفتم آره اینا بنجلن. ولی حیف دیر فهمیدم وقت دادن برای خاستگاری زشته.

آره خودش اگه شعور داشت همون روزای اول میومد اصلا نیازی به بازگو کردن تو نبود پس ولش کن

اگه همونی هستی که باهات دعوا یا بحثم شده و یا کامنتی رو بر علیه من لایک کردی و اتفاقی تو تاپیکت شرکت کردم بدون اسم کاربریت اصلا یادم نبوده

مطمئن باش قبل تو هم به اونا پیشنهاد ازدواج داده آخرش جدا شدن مگه نمیگی قبلا هم قرار شده بیاد ولی نیو ...

درست میگی. بهش گفتم آدم بودی دوس دخترا قبلیتو ول نمیکردی وعده بدی بهشون بعدش بری. میگ نمیخاستمشون. بهم برخورده جای اون بگه. مجبور شدم بگم تکلیفمو معلوم کن. بیشتر نمونم اگ نمیاد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره خودش اگه شعور داشت همون روزای اول میومد اصلا نیازی به بازگو کردن تو نبود پس ولش کن

میگ همه چندسال رابطه داشتن ازدواج کردن. تو عجله ای هستی. . گفتم شعرنگو. دوسال هستیم مگ من الاف توام ماه اول باید معلوم میکردی.

درست میگی. بهش گفتم آدم بودی دوس دخترا قبلیتو ول نمیکردی وعده بدی بهشون بعدش بری. میگ نمیخاستمشون. ...

ببین کلا نباید میرفتی تو رابطه وقتیم که این حرف و بهت زد که اونا رو نمیخواستم از کجا معلوم یک روزی پشت تو اینجوری نگه؟

واسه بحث خواستگاری اصلا اشتباه کردی بهش گفتی وقتی خودش بخواد میاد اگه دیدی اصلا به روش نمیاورد و فقط قصدش در همین حد بوده سریع کات میکردی

کلا معلومه به دردت نمیخوره حالا باز خودت میدونی

اگه همونی هستی که باهات دعوا یا بحثم شده و یا کامنتی رو بر علیه من لایک کردی و اتفاقی تو تاپیکت شرکت کردم بدون اسم کاربریت اصلا یادم نبوده

میگ همه چندسال رابطه داشتن ازدواج کردن. تو عجله ای هستی. . گفتم شعرنگو. دوسال هستیم مگ من الاف توا ...

روانشناسا هم گفتن اگه کسی قصدش ازدواج باشه بحث عقد فوقش تا ۶ ماه طول بکشه در غیر این صورت فقط سرگرمیه اخه مگه اسباب بازیشی

فازش اینه که کلا جدای از دین تجربه برای دیگران هم ثابت کرده این آدما فقط نمیخوان سرگرمیشونو از دست ب ...

روز اول یعنی چی😂😂😂

همون روز اولی بگه خوشم میاد ازتون با خانواده مزاحم شیم

🇬🇧

روز اول یعنی چی😂😂😂همون روز اولی بگه خوشم میاد ازتون با خانواده مزاحم شیم

کسایی که خواستگاری میکنن بعد از دوسال نمیان کسیم که علاقش واقعی باشه دست دست نمیکنه اصلا

کسایی که خواستگاری میکنن بعد از دوسال نمیان کسیم که علاقش واقعی باشه دست دست نمیکنه اصلا

نه خب بالاخره یه حداقل هایی دو طرف برآورده کنن

ببینن با اخلاق های بد هم میسازن

همسو هستن نیستن

همینطوری که اخه نمیشه

🇬🇧

نه خب بالاخره یه حداقل هایی دو طرف برآورده کننببینن با اخلاق های بد هم میسازنهمسو هستن نیستنهمینطوری ...

خب خواستگاری هم برای این چیزا گذاشتن دیگه 😂

درجا بعد از خواستگاری عقد که نمیکنن کم کمش یک ماه دوماهی طول میکشه که دختر جواب مثبت بده برای عقد آماده بشن

بهش فرصت دادی برای ازدواج یعنی چی ؟

شرایط ازدواج داره؟ کار؟ ماشین؟ پس انداز؟ توانایی گرفتن عروسی و طلا؟

شرایط خانوادگیش چطوری ؟

اصلا همه ی اینا باشه پسرا اگر کسی بخوان خودشون پا پیش میزارن جلو برای ازدواج شما نمیتونی فرصت ازدواج بدی به ک

فردا هر مشکلی پیش بیاد میگه من نمیخواستمت مجبورم کردی تحت فشارم گذاشتی