فازش اینه که کلا جدای از دین تجربه برای دیگران هم ثابت کرده این آدما فقط نمیخوان سرگرمیشونو از دست بدن وگرنه کسی اگه واقعا عاشق باشه که همون روز اول میاد خواستگاری اصلا حاضر نیست در حد دوست بمونید
اگه همونی هستی که باهات دعوا یا بحثم شده و یا کامنتی رو بر علیه من لایک کردی و اتفاقی تو تاپیکت شرکت کردم بدون اسم کاربریت اصلا یادم نبوده و اینکه کلا درخواست دوستی به هیچکس نمیدم احیانا درخواستی از طرف من دیدید حتما دستم خورده اگه شما زودتر از خودم متوجه شدید لطفا بگید لغو کنم
خب سرگرمی خاصی ندارم براش. دخترم دورش بوده زیاد. ولشون کرد. اگ بعد سه روز نیومد برم خودمم وابستم ...
مطمئن باش قبل تو هم به اونا پیشنهاد ازدواج داده آخرش جدا شدن مگه نمیگی قبلا هم قرار شده بیاد ولی نیومده دیگه زیادی وقت دادن به نظرم ارزش خودتو پایین میاری
اگه همونی هستی که باهات دعوا یا بحثم شده و یا کامنتی رو بر علیه من لایک کردی و اتفاقی تو تاپیکت شرکت کردم بدون اسم کاربریت اصلا یادم نبوده و اینکه کلا درخواست دوستی به هیچکس نمیدم احیانا درخواستی از طرف من دیدید حتما دستم خورده اگه شما زودتر از خودم متوجه شدید لطفا بگید لغو کنم