2789
عنوان

چی بگم ب رلم

56 بازدید | 23 پست

بهش فرصت دادم ک بیادخاستگاری. امشب امدم کات کنم گفتم نمیخام چون بدقولی کرده بود قبلا الان افتاده ب التماس میگ توروخدا نرو. دوسه روز صبر کن چندبار دیگ هم همینجور شده. فازش چیه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

فازش اینه که کلا جدای از دین تجربه برای دیگران هم ثابت کرده این آدما فقط نمیخوان سرگرمیشونو از دست بدن وگرنه کسی اگه واقعا عاشق باشه که همون روز اول میاد خواستگاری اصلا حاضر نیست در حد دوست بمونید

اگه همونی هستی که باهات دعوا یا بحثم شده و یا کامنتی رو بر علیه من لایک کردی و اتفاقی تو تاپیکت شرکت کردم بدون اسم کاربریت اصلا یادم نبوده

فازش اینه که کلا جدای از دین تجربه هم ثابت کرده این آدما فقط نمیخوان سرگرمیشونو از دست بدن وگرنه کسی ...

خب سرگرمی خاصی ندارم براش. دخترم دورش بوده زیاد. ولشون کرد. اگ بعد سه روز نیومد برم خودمم وابستم مجبورم

خب سرگرمی خاصی ندارم براش. دخترم دورش بوده زیاد. ولشون کرد. اگ بعد سه روز نیومد برم خودمم وابستم ...

مطمئن باش قبل تو هم به اونا پیشنهاد ازدواج داده آخرش جدا شدن مگه نمیگی قبلا هم قرار شده بیاد ولی نیومده دیگه زیادی وقت دادن به نظرم ارزش خودتو پایین میاری

اگه همونی هستی که باهات دعوا یا بحثم شده و یا کامنتی رو بر علیه من لایک کردی و اتفاقی تو تاپیکت شرکت کردم بدون اسم کاربریت اصلا یادم نبوده

مطمئن باش قبل تو هم به اونا پیشنهاد ازدواج داده آخرش جدا شدن مگه نمیگی قبلا هم قرار شده بیاد ولی نیو ...

دقیقا همینو گفتم آره اینا بنجلن. ولی حیف دیر فهمیدم وقت دادن برای خاستگاری زشته.