من شوهرم خیلی دوست داره من چاق شم جلوم میگه نه صورت استخوانی بدن لاغر دوست دارم ولی خودم میدونم دروغ میگه بیرونا چشم از زنایی که با سن خوبی دارن برنمیداره
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
به نظر من فوتوشاپه اصلا آدم نباید با سلامتی خودش بازی کنه من اشتباه کردم این قرص رو خوردم از ترسم تا ...
ببین اگه درد داری جدی بگیر برو عکس رنگی بگیر. یکی از فامیلای ما قرص چاقی خورد استخوان لگنش سیاه شد ، شانس آورد زود فهمید عمل کرد وگرنه باید کل لگنش تعویض میشد
ببین اگه درد داری جدی بگیر برو عکس رنگی بگیر. یکی از فامیلای ما قرص چاقی خورد استخوان لگنش سیاه شد ، ...
اره درسته من خیلی لاغرم ۵۰ کیلوام رفتم که پودر الوورا برا چاقی خریدم بعد شوهرم کلی دعوام کرد چرا چون که همکارش از همین پودره خورده استخوان لگنش سیاه شده بود الانم عمل کرده ولی نمیتونه درست راه بره حتی دیگه سرکار هم نمیره من گوش به حرف شوهرم نکردم گفتم شاید به اون نساخته خوردم یه چند روزی یهو دیدم پام درد میکنه و مور مور میشه ترسیدم نخوردم و همچنان به لاغری به سر میبرم 😃