2789
آره البته میگم من پودرشو خوردم قرصش شنیدم بهتره حالا چند بودی چند شدی،؟

۵۴ بودم شدم۶۹ کیلو ( یکمی اضافه وزن پیدا کردم از چند روز دیگه میخوام برام باشگاه عضله سازی کنم)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از قرص و پودر چاقی به خاطر کورتون می ترسم

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد👺 طرفدار زن سالاری⭐ یه خورده بی اعصابم ولی مهربونم ، تلخم ولی مهربونم . شاید تند باشم و تند برخورد کنم ولی مهربونم. به نطر من مرد و زن هیچوقت برابر نیستن ، خانم ها جایگاهشون بالاتره ، ارزشمند ترن. اگه زن ستیزی بهتره ریپ نزنی.

هم شکم هم پهلو میخوام برم باشگاه

همین لامسبا شکم پهلو میارن خیلی بده من الان خودم لاغرم ولی شکم دارم 🥲 حالا یه پیج هست تو روبیکا خیلی تبلیغ میکنه مکمل میفروشه هر روز عکس مشتریاش میزاره که خیلی خوب شدن شکم پهلو نیوردن ولی ادن میترسه بگیره خدا میدونه چی داخلشون هست

آقایون درخواست دوستی ندین 😒😑

همش الکیه همین گین اپ هم تبلیغ میکردن میگفتن شکم و پهلو نمیاد

اره درسته ولی بنظرت این عکسا و پیام های مشتریش الکیه از کجا میارن اینارو🥲

آقایون درخواست دوستی ندین 😒😑

وزن قبلیت برای قدت عالی بوده که ، من قدم ۱۶۰ وزنم ۶۰ ، عاشق اینم بشم ۵۵

نه خوب نبود اصلا صورتم به شدت لاغر دست و پاهام افتضاح من میخواستم بشم ۶۳ کیلو ولی زیادی اضافه کردم و میخوام الان با باشگاه وزنمو یکم کم کنم و عضله بسازم

اره درسته ولی بنظرت این عکسا و پیام های مشتریش الکیه از کجا میارن اینارو🥲

به نظر من فوتوشاپه اصلا آدم نباید با سلامتی خودش بازی کنه من اشتباه کردم این قرص رو خوردم از ترسم تا الان ۳ میلیون پول ازمایشو دکتر دادم که ببینم بلایی سرم نیومده باشه😏😏