2789

من شوهرم خیلی دوست داره من چاق شم جلوم میگه نه صورت استخوانی بدن لاغر دوست دارم ولی خودم میدونم دروغ میگه بیرونا چشم از زنایی که با سن خوبی دارن برنمیداره

جون مادرت لایک نکن 🥴🙂❣️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

به نظر من فوتوشاپه اصلا آدم نباید با سلامتی خودش بازی کنه من اشتباه کردم این قرص رو خوردم از ترسم تا ...

ببین اگه درد داری جدی بگیر برو عکس رنگی بگیر. یکی از فامیلای ما قرص چاقی خورد استخوان لگنش سیاه شد ، شانس آورد زود فهمید عمل کرد وگرنه باید کل لگنش تعویض میشد

قرص گین آپ خوردم ولی نخوری میگن خیلی عوارض داره من از استرس این قرص این مدت مردم و زنده شدم ترک پوست ...

قرص بدترین چ برای چاقی چ برای لاعری

برای هر دو ورزش و تغذیه حرف اولو میزنه

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

من شوهرم خیلی دوست داره من چاق شم جلوم میگه نه صورت استخوانی بدن لاغر دوست دارم ولی خودم میدونم درو ...

منم به خاطر شوهرم خوردم

شما برو دکتر تغذیه یا غدد چاق شو

اکثرا میگن دکتر غدد بهتر جواب میده حداقل میدونی اصولی وزن میگیری و سلامتیت به خطر نمیفته

داروهای دارخونه اشتها رو زیاد میکنن باغذا چاق میشی درسته روندش یکم طول میکشه ولی شکم و پهلو نمیاری کنارش باشگاهم برو کالری شماری هم بکن

ببین اگه درد داری جدی بگیر برو عکس رنگی بگیر. یکی از فامیلای ما قرص چاقی خورد استخوان لگنش سیاه شد ، ...

اره درسته من خیلی لاغرم ۵۰ کیلوام رفتم که پودر الوورا برا چاقی خریدم بعد شوهرم کلی دعوام کرد چرا چون که همکارش از همین پودره خورده استخوان لگنش سیاه شده بود الانم عمل کرده ولی نمیتونه درست راه بره حتی دیگه سرکار هم نمیره من گوش به حرف شوهرم نکردم گفتم شاید به اون نساخته خوردم یه چند روزی یهو دیدم پام درد میکنه و مور مور میشه ترسیدم نخوردم و همچنان به لاغری به سر میبرم 😃

جون مادرت لایک نکن 🥴🙂❣️

ببین اگر می خوای بر نگرده تا یک ماه هر چی اومد دستت بخور فقططط بخور .

و اینکه روزی چند دونه نون خامه ای عصرا بخور .

ناهار ۱بشقاب کامل برنج .

صبحانه ۱نون لواش کامل . شبا ۲.۳تا کامل .

حتمااا هم روزی ۸ لیوان آب بخور

منم به خاطر شوهرم خوردم شما برو دکتر تغذیه یا غدد چاق شو اکثرا میگن دکتر غدد بهتر جواب میده حداقل می ...

نه عزیزم من خیلی عصبی هستم تاپیکامو ببین دیروز بستری بودم بخاطرش واسع همین نمیتونم چاق شم

جون مادرت لایک نکن 🥴🙂❣️