2777
2789
عنوان

شوهرم میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 29 پست
نه شوهرت حساسه مثلاً سرما بخوره نمیتونه بره بیرون دیه بکو تو بخور اکه مریض شدی من جمعت میکنم 🤣😂

میگم بهش میگه نه

همین طور معدم بهم ریختس نمیخورم

اولین بار بود این طوری درست میکردم

فقط یه راه مونده بدم بخوره اونم اینه خودمو برنم ناراحتی و گریه 😂🤦🏻♀️

متاهلم کسی درخواست نده ۱ خرداد توی این قسمت بچه دارم تاریخ خرداد نبود ☹️یه گل دختر به اسم دلوین دارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب دوسنداره نمیخوره چرت اصرار بیخود میکنید

نظرشو بگه بهم 😂🤦🏻♀️

نمیشه خوب من زحمت کشیدم درست کردم

راه نداره

متاهلم کسی درخواست نده ۱ خرداد توی این قسمت بچه دارم تاریخ خرداد نبود ☹️یه گل دختر به اسم دلوین دارم

من هروقت شوهرم میپرسه چی ریختی و چ جور درست کردی میگم راز سراشپزه والا مرد و چ ب این کارا 🤣🤣🤣

از دهنم پرید

میگم بهش میگه نه همین طور معدم بهم ریختس نمیخورم اولین بار بود این طوری درست میکردم فقط یه راه مونده ...

اره همین کارو کن تا مجبور بشه بخوره 😂😂مرداهم پرنسس شدن 🙄😂مریض میشم 🤣

قرار نبود ، بودنت بشه HasRat

اره همین کارو کن تا مجبور بشه بخوره 😂😂مرداهم پرنسس شدن 🙄😂مریض میشم 🤣

اخه خیلی زحمت کشیدم 😂🤦🏻♀️

که اومد بخوره تعریف کنه یذره

اخه کلا میخوره تو ذوقم نخوره

اخه خیلی زحمت کشیدم 😂🤦🏻♀️که اومد بخوره تعریف کنه یذره اخه کلا میخوره تو ذوقم نخوره

عب ندارع همون کاری که گفتید رو انجام بده تا بخوره 🤣😂

قرار نبود ، بودنت بشه HasRat

شما ک میدونی حساسه خب ترکیباتو هیچوقت بهش نگو

از دهنم پرید گفت چیه گفتم اره تو گوشی دیدم بعد هیچی دیگه توضیح دادم حالا تازه الان تو اینستا یه ویدیو ذخیره کردم طرز تهیه زرشک پلو مرغ خوشمزه نمیدونم به اون روش درست کنم یا نه

ن مریض نمیشه من دیدم تخم مرغ خام توشیرمیشکنن میخورن ولی خب ادم چندشش میشع

اخه تو گوشی زده بود رفتم تو گوگل هم زدم همون طور بود گفتم خوشمزه میشه که شدم

اشکال نداره یطوری میدم بخوره تا تعریف کنه 😈😂🤦🏻♀️

کی گفته خام مریض میکنه بعدشم اصلا ترکیباتشو بهش نباید میگفتی

از دهنم پرید 😂🤦🏻♀️

لعنت بر دهانی که بی موقع باز شود 😂🤦🏻♀️🤣💔

باید میگفتم حالا یه طوری درست کردم دیگ

ینی شوهرت سس مایونزم نمیخوره؟ینی الان کل بشریت مریضن!؟ولش بهانشه میخاد نخوره بهونه میاره خودت تنها بخور اینهمه زحمت کشیدی میخا بدی این بخوره

زنها از همه چیز می ترسند..از تنهایی..از دلتنگی..از دیروز..از فردا..از زشت شدن..از دیده نشدن..از جایگزین شدن..از تکراری شدن..از پیر شدن..از دوست داشته نشدن❤️

ینی شوهرت سس مایونزم نمیخوره؟ینی الان کل بشریت مریضن!؟ولش بهانشه میخاد نخوره بهونه میاره خودت تنها ب ...

دوست داشتم بخوره دیشب زد به سرم درستش کنم پاشدم درست کردم تزئین کردم گذاشتم یخچال دوست داشتم بخوره نظر بده تعریف کنه که نخورد الان هم دیدم دیگه نمیخوره هر کاری کردم نصفش خودم خوردم بقیش هم ریختم اشغالی از حرصم ناراحت شدم یذره ولی خب اشکال نداره

من الان خودم واقعا راضیم از این دسر که درست کردم ولی همسرم نیمخوره گذاشتم جلوش با شربت و هزار چیز می ...

ولش کن پس لیاقت نداره سیسی 💞😘

architect,فاقد سلامت روان، ادایی💅🏼🦢✝️💍 پز نیست سبک زندگیمه(مشاوره و حرفام در زمینه روابط و دوستی صرفا تجربه خودمه)