2777
2789
عنوان

شوهرم میگه

325 بازدید | 29 پست

این بخوریم مریض میشیم من دیشب تصمیم گرفتم تیرامیسو درست کنم برداشتم با تخم مرغ و شیر و خامه و بیسکویت پتی پور و وانیل و شکر و پودر کاکائو ترکیب کردم و کلا درست کردم گذاشتم 8 ساعت تو یخچال الان قشنگ شده خوشمزه شده خیلی ولی شوهرم میگه تخم مرغ نپختی همین طور خام خام ترکیب کردی و فقط هم زدی مریض میشیم نمیخوره دو ساعت دارم خودمو میکشم یذره بخوره شما بگین مگه مریض میشه ادم اخه ؟ 😭😂🤦🏻♀️💔

متاهلم کسی درخواست نده ۱ خرداد توی این قسمت بچه دارم تاریخ خرداد نبود ☹️یه گل دختر به اسم دلوین دارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا ترکیبشو بهش گفتی

پروف خودمم شات نگیرید ممنون.اگه سریال چوکور نسخه زیرنویس رو ندیدی ،با من از فیلم حرف نزن🖤(اونجا که سوگند میگه:ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من،،،،،دقیقا اینجای زندگیم.)🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! 🖤اخرش میفروشی ستارتو واسه نور شمع 🖤 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

من خودم اکثرا میترسم بخورم همسرم برای اینکه ناراحت نشم میخوره ولی مریض نشده تاحالا شایدم به من نگفته😂

architect,فاقد سلامت روان، ادایی💅🏼🦢✝️💍 پز نیست سبک زندگیمه(مشاوره و حرفام در زمینه روابط و دوستی صرفا تجربه خودمه)

قبلا فقط خام میخوردن مریض کجا بود

همونو بگو میگه نه مریض میشیم میگه خودت هم نخور نخور میخوری مریض میشی بچه شیر میدی اونم مریض میکنی

ولی واقعا اینی که درست کردم خوشمزه شده

متاهلم کسی درخواست نده ۱ خرداد توی این قسمت بچه دارم تاریخ خرداد نبود ☹️یه گل دختر به اسم دلوین دارم

من فکر کنم وقتی درست میکرذم یکم روی حرارت میزاشتم تخم مرغ رو اگر اشتباه نکنم 🥲

اخه زدم گوگل گفت فقط زرده و سفیده جدا کن بزن

تخم مرغ خام میتونه ناقل سالمونلا باشه!

با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی شود. در صورت نیاز در تاپیکتون تگ کنید. درصورت ریپلای و مخالفت با نظر بنده در موارد درمانی، به اظهار فضل شما پاسخی نمیدهم. آن کس که نداند و نداند که ندانددر جهل مرکب ابدالدهر بماند

من خودم اکثرا میترسم بخورم همسرم برای اینکه ناراحت نشم میخوره ولی مریض نشده تاحالا شایدم به من نگفته ...

من الان خودم واقعا راضیم از این دسر که درست کردم ولی همسرم نیمخوره گذاشتم جلوش با شربت و هزار چیز میگه نه