2789
عنوان

شوهرم میگه

1 بازدید | 29 پست

این بخوریم مریض میشیم من دیشب تصمیم گرفتم تیرامیسو درست کنم برداشتم با تخم مرغ و شیر و خامه و بیسکویت پتی پور و وانیل و شکر و پودر کاکائو ترکیب کردم و کلا درست کردم گذاشتم 8 ساعت تو یخچال الان قشنگ شده خوشمزه شده خیلی ولی شوهرم میگه تخم مرغ نپختی همین طور خام خام ترکیب کردی و فقط هم زدی مریض میشیم نمیخوره دو ساعت دارم خودمو میکشم یذره بخوره شما بگین مگه مریض میشه ادم اخه ؟ 😭😂🤦🏻♀️💔

متاهلم کسی درخواست نده ۱ خرداد توی این قسمت بچه دارم تاریخ خرداد نبود ☹️یه گل دختر به اسم دلوین دارم

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

چرا ترکیبشو بهش گفتی

اگه فیلم چوکور نسخه زیرنویس رو ندیدی ،با من از فیلم حرف نزن🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! پروف خودمم شات نگیرید ممنون. 🖤اخرش میفروشی ستارتو واسه نور شمع 🖤 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

من خودم اکثرا میترسم بخورم همسرم برای اینکه ناراحت نشم میخوره ولی مریض نشده تاحالا شایدم به من نگفته😂

architect,فاقد سلامت روان، ادایی💅🏼🦢✝️ مشاوره و حرفام در زمینه رابطه صرفا تجربه خودمه

قبلا فقط خام میخوردن مریض کجا بود

همونو بگو میگه نه مریض میشیم میگه خودت هم نخور نخور میخوری مریض میشی بچه شیر میدی اونم مریض میکنی

ولی واقعا اینی که درست کردم خوشمزه شده

متاهلم کسی درخواست نده ۱ خرداد توی این قسمت بچه دارم تاریخ خرداد نبود ☹️یه گل دختر به اسم دلوین دارم

من فکر کنم وقتی درست میکرذم یکم روی حرارت میزاشتم تخم مرغ رو اگر اشتباه نکنم 🥲

اخه زدم گوگل گفت فقط زرده و سفیده جدا کن بزن

تخم مرغ خام میتونه ناقل سالمونلا باشه!

با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی شود. در صورت نیاز در تاپیکتون تگ کنید. درصورت ریپلای و مخالفت با نظر بنده در موارد درمانی، به اظهار فضل شما پاسخی نمیدهم. آن کس که نداند و نداند که ندانددر جهل مرکب ابدالدهر بماند

من خودم اکثرا میترسم بخورم همسرم برای اینکه ناراحت نشم میخوره ولی مریض نشده تاحالا شایدم به من نگفته ...

من الان خودم واقعا راضیم از این دسر که درست کردم ولی همسرم نیمخوره گذاشتم جلوش با شربت و هزار چیز میگه نه