2789

آره خواهرم

رهــــاصالحـے🚫5️⃣..................................سلام سلام رها هستم. یه دختر پر حرف و پر انرژی 😅💪🏻عاشقه: خندیدن و مسخره بازی و اذیت کردن آدمای مورد علاقم🫶🏻😂گاهی خیلی مهربون، گاهی یکم لجباز ولی در کل ادم بی آزاریم قول میدم😁🩵 پروف خـــــــودمم 🎀اینجا سعی میکنم مواظب تایپ کردنم باشم چون ، پشت هر اکانتی قلبی میتپــ🩷ـــه

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

صد در صد

کسی کهمسلمانه میدونه اخرتی هست و خدا حواسش به همه چی هست پس اگهمشگلی براش پیش بیاد شاید ناراحت ودغمگین بشه ولی از پا نمیفته

اما کسی که اعتقاد نداره همیشه انگاری به چیزی کم داره

فقط 24 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
صد در صد کسی کهمسلمانه میدونه اخرتی هست و خدا حواسش به همه چی هست پس اگهمشگلی براش پیش بیاد شاید نار ...

خانواده همسرم حتی میگن خدایی وجود نداره

من خیلی ناراحتم که با چنین کسایی وصلت کردم

نماز شاید ولی حجاب اصلاااااااا

🦋آناهیـــتا🦋 پروف خودمم طرفداران کودک همسری ، زن ستیز ها و افرادی که افکار پارینه سنگی دارن با من بحث نکنید وقت ، نت و کاربریم مهم تر از شماست🙂

میشه توضیح بدید که کجا موفق شده

خوشبختیی به حجاب ربط نداره

درس خوند رفت دانشگا

چند ماهی هم هست که با یه پسر خوب ازدواج کرده

رهــــاصالحـے🚫5️⃣..................................سلام سلام رها هستم. یه دختر پر حرف و پر انرژی 😅💪🏻عاشقه: خندیدن و مسخره بازی و اذیت کردن آدمای مورد علاقم🫶🏻😂گاهی خیلی مهربون، گاهی یکم لجباز ولی در کل ادم بی آزاریم قول میدم😁🩵 پروف خـــــــودمم 🎀اینجا سعی میکنم مواظب تایپ کردنم باشم چون ، پشت هر اکانتی قلبی میتپــ🩷ـــه

آره واقعا ، خیلی خیلی خیلی ارزش میده به آدم بله معنویت فرکانس و ارتعاش رو بااالا میبره و حس و حال آد ...

آفرین خودم تجربه اش کردم

ی شخصی تو فامیل ما خانمه چادری هست و واقعا مومن

با اینکه هیچ کار زیبایی نکرده تو صورتش

اما همین لباس تمیز و مرتبی که میپوشه

من هر بار که میبینمش

از وجودش خوشم میاد و دلم میخاد مثل اون بشم

البته تعصب و....نداره کلا

اما واقعا به دل میشینه

حجاب منظورم پوشیده بودن هست که لباس بدن نما و...نپوشه

منم منظورم همونه هیچ تاثیری توی زندگی نداره چون یه انتخابه همین

🦋آناهیـــتا🦋 پروف خودمم طرفداران کودک همسری ، زن ستیز ها و افرادی که افکار پارینه سنگی دارن با من بحث نکنید وقت ، نت و کاربریم مهم تر از شماست🙂