2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من شخصا پزشکی دوست ندارم تمام عمرم پای درس های سخت و طولانی میره اول عمومی بعد تخصص و ....

علاوه بر اون طی تمام این مدت تحصیل شما نمیتوانید کار کنید به دلیل فشردگی درس و مسلما وقتی فارغالتحصیل بشید نه کلینیک دارید نه شناخته شده هستید و قسمت سخت ماجرا تازه شروع میشه شما باید تو تراکم شدید جامعه پزشکان فعالیت کنید که جای رشد زیاد اما رقابت فوقالعاده بالاست

از نظر شما چه شغلی بهتره؟

من سایر رشته ها بیشتر میپسندم حتی پیراها چون احتمال مهاجرت موفق و درآمد به طبع بالاتر از پزشک رو فراهم میکنه درآمد سالانه پزشک متخصص چیزی حدود ۴۰۰/۰۰۰ دلاره ولی درآمد متخصص بیهوشی ۵۵۰/۰۰۰ علاوه بر اون طول سال تحصیلی بیهوشی کمتره آسون تره کارآموزی کمتره و ...

اگر قصد ایران موندن هم دارین رشته های مثل دارو و دندون بازم اولویت دارن به پزشکی

من سایر رشته ها بیشتر میپسندم حتی پیراها چون احتمال مهاجرت موفق و درآمد به طبع بالاتر از پزشک رو فرا ...

اره قصد دارم ایران بمونم

فقط درآمد داروسازی میگن کمه

اره قصد دارم ایران بمونم فقط درآمد داروسازی میگن کمه

میتونید داروخانه خودتون رو تاسیس کنید کم کم شراکتی کار کنید و حتی شرکت داروسازی خودتون رو تاسیس کنید تلاش زیاد میطلبه ولی ارزشش رو داره