2777
2789
عنوان

کولر

242 بازدید | 13 پست

امروز اومدن از یه شرکت اینترنتی آنلاین کولرمون رو سرویس کامل کردن چقدر خوب بود بابا شوهرم هر دفعه میخواست کولر رو راه بندازه 4-5ساعتی در گیرش بود.

ولی این کولر کار ها که اومده بودن 45 دقیقه ایی درست کردن و رفتن  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسمش چی بود..همه جاشعبه داره؟

برای کل تهران انگار ارسال دارن عزیزم من خودم سمت پیروزی هستم اومدن برامون سرویس کردن کولر رو و رفتن .

اگر خواستی بگو برات شماره تماسشون رو بذارم  

ما یک کلید کولر هوشمند  از ی فروشگاه اینترنتی خریدیم و بستیم بجای همون کلید کولر قبلی الان دمای اتاق رو‌گذاشتیم روی 27 هر موقع دمای اتاق گرمتر میشه خودکار روشن میشه و تا دما رسید به 27درجه خودش خاموش میشه و این کار رو مرتب انجام میده 

خیلی ایده جالبی بود با ریموت هم میشه از راه دور کنترلش کرد .

لینک سایتش رو میذارم اگه دوست داشتید برید اطلاعاتش رو بخونید به نظر من که خیلی عالیه  اطلاعاتش رو اینجا ببینید.

احساس میکنم خودتون کارمند شرکت هستید و میخواین تبلیغ خودتونو بکنید😁

اگه به تبلیغ کردن باشه که تمام این سایت ها مثل ، دیجی کالا، زنبیل و بامیلو، نی نی سایت و غیره در حال تبلیغ کردن در این صفحات هستند

تعمیر کولرگازی در تهران

اگر شما نیاز به نصب کولر گازی دارید یا قطعات کولر گازی دچار مشکل شده اند یا نیاز به تعمیرات و شارژ کولر گازی و رفع نشتی گاز کولر دارید حتما در جستجوی تعمیرکار و سرویسکار حرفه ای و با تجربه برای نصب سرویس و تعمیر کولر گازی در محل در تهران و البرز و کرج هستید.

در تعمیرگاه کاراسان تعمیر کولر گازی در غرب تهران ، تعمیر کولر گازی در شرق تهران ، تعمیر کولر گازی در شمال تهران و تعمیر کولر گازی در جنوب تهران توسط تعمیرکار حرفه ای کولر گازی صورت می پذیرد.

در کاراسان اکثرا خدمت تعمیر کولر گازی در محل و در منزل انجام می شود.

کاراسان خدمت تعمیر و سرویس کولر گازی در تهران و البرز و کرج ارائه می دهد.

می توانید از طریق تماس با کاراسان درخواست یک تعمیرکار حرفه ای بدهید

تا در سریعترین زمان ممکن خدمت سرویس و تعمیر کولرگازی در تهران را برای شما انجام دهند.

بچها مزایا و معایب کولر گازی رو میشه بگید؟ و چه مارکی خوبه؟

مال من جی پلاس هست از سایت های اینترنتیم خرید کردم.

https://khanemarket.ir/fa-ir اینم سایتشه تحویل فوریم دارن

ترجیح میدم همیشه وسایل برقیم رو ایرانی بخرم تا اگر مشکلی خورد بشه درستش کرد

برای تعمیر پکیج کلا سرمایش گرمایش فقط به این شماره زنگ بزنین ۰۹۱۲۹۴۸۳۹۷۲ سلمان بنازاده سالهاست کارهای تعمیرات خرید فروش کولر پکیج رادیاتور خونه خودمو بابامینا وپدر شوهرم این اقا انجام میدن که تمام نمایندگی هارم دارن قابل اعتماد و منصف البته خیلیا میشناسنشون فقط اومد کارتون انجام شد ی دعام برا ما کنین