دخترقوز مدیر استارتر عضویت: 1404/03/31 تعداد پست: 1962 عنوان پریودی 1 بازدید | 12 پست آخرین روز پریودیم ۱ خرداد بوده . تا الان هنوز پریود نشدم علائم رو دارم ولی کم مثلا جوش و .. گاهی زیر دلم درد میگیره اما خبری نیست خیلی میترسم در مورد اسمم بگم .. قرار بود بشه دختر قوی ولی خب نشد ...امکان ویرایش هم نیست آنقدر سوال نپرسید و به اسمم نخندید ... البته بخندید من ثواب میکنم...😄😘 دیروز | 22:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترقوز مدیر استارتر عضویت: 1404/03/31 تعداد پست: 1962 مجردی نه در مورد اسمم بگم .. قرار بود بشه دختر قوی ولی خب نشد ...امکان ویرایش هم نیست آنقدر سوال نپرسید و به اسمم نخندید ... البته بخندید من ثواب میکنم...😄😘
yeshiiim عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 26223 اینسری که پریود شدیروز ۵ پریودتیه سونو شکم لگن جهت چکاب حتمااااا بدهالانمچیزای گرم بخوریکمممم رازیانه کم کن بخوریکم البته افراط نکنیچایی میخوری زعفرون یکم قاطی کن الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️🔥
دخترقوز مدیر استارتر عضویت: 1404/03/31 تعداد پست: 1962 حامله نیستی؟ نه تو عقدم در مورد اسمم بگم .. قرار بود بشه دختر قوی ولی خب نشد ...امکان ویرایش هم نیست آنقدر سوال نپرسید و به اسمم نخندید ... البته بخندید من ثواب میکنم...😄😘
دخترقوز مدیر استارتر عضویت: 1404/03/31 تعداد پست: 1962 اینسری که پریود شدیروز ۵ پریودتیه سونو شکم لگن جهت چکاب حتمااااا بدهالانمچیزای گرم بخوریکمممم رازیان ... چرا سونو؟ در مورد اسمم بگم .. قرار بود بشه دختر قوی ولی خب نشد ...امکان ویرایش هم نیست آنقدر سوال نپرسید و به اسمم نخندید ... البته بخندید من ثواب میکنم...😄😘
دخترقوز مدیر استارتر عضویت: 1404/03/31 تعداد پست: 1962 خب تو عقد رابطه نداری مطمعنم در مورد اسمم بگم .. قرار بود بشه دختر قوی ولی خب نشد ...امکان ویرایش هم نیست آنقدر سوال نپرسید و به اسمم نخندید ... البته بخندید من ثواب میکنم...😄😘
yeshiiim عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 26223 چرا سونو؟ خب سونو جهت چکاب باید بدیالان اخرین سونوچکابت کی بوده؟اصلا میدونی کیست داری نداری وضعیت کلیه و رحم و تخمدانت اینا چجوره؟سالی یه بار سونو بده گلماگرم متاهل هستیفردا با ادرار اول صبحت ۲ تا بیبی چک همزمان بزن الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️🔥
_2345rahs عضویت: 1404/12/08 تعداد پست: 528 مطمعنم ببین اگر رابطه با جلوگیری داری شادی هورمنات بهم ریخته
دخترقوز مدیر استارتر عضویت: 1404/03/31 تعداد پست: 1962 خب سونو جهت چکاب باید بدیالان اخرین سونوچکابت کی بوده؟اصلا میدونی کیست داری نداری وضعیت کلیه و رحم و ... نه اصلا چکاب نمیرم . آخه از اون مطمعنم در مورد اسمم بگم .. قرار بود بشه دختر قوی ولی خب نشد ...امکان ویرایش هم نیست آنقدر سوال نپرسید و به اسمم نخندید ... البته بخندید من ثواب میکنم...😄😘
yeshiiim عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 26223 نه اصلا چکاب نمیرم . آخه از اون مطمعنم اگر رابطه داشتی حتما حتما حتما بیبی چک رو بزنو گلمشما دیگ داری خانوم متاهل میشیسر وقت چکاب برو حتما پشت گوش نندازاینسری روز ۵ پریودت برومیگم روز پنج چون کیستی چیزی باشه قشنگ و دقیق مشخص میشه و ضخامت هم مشخصه که نرماله یا ن الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️🔥