2789
عنوان

پریودی

1 بازدید | 12 پست

آخرین روز پریودیم ۱ خرداد بوده . تا الان هنوز پریود نشدم علائم رو دارم ولی کم مثلا جوش و .. گاهی زیر دلم درد میگیره اما خبری نیست

خیلی میترسم

در مورد اسمم بگم .. قرار بود بشه دختر قوی ولی خب نشد ...امکان ویرایش هم نیست آنقدر سوال نپرسید و به اسمم نخندید ... البته بخندید من ثواب میکنم...😄😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینسری که پریود شدی

روز ۵ پریودت

یه سونو شکم لگن جهت چکاب حتمااااا بده

الانم

چیزای گرم بخور

یکمممم رازیانه کم کن بخور

یکم البته افراط نکنی

چایی میخوری زعفرون یکم قاطی کن

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

حامله نیستی؟

نه تو عقدم

در مورد اسمم بگم .. قرار بود بشه دختر قوی ولی خب نشد ...امکان ویرایش هم نیست آنقدر سوال نپرسید و به اسمم نخندید ... البته بخندید من ثواب میکنم...😄😘

اینسری که پریود شدیروز ۵ پریودتیه سونو شکم لگن جهت چکاب حتمااااا بدهالانمچیزای گرم بخوریکمممم رازیان ...

چرا سونو؟

خب تو عقد رابطه نداری

مطمعنم

چرا سونو؟

خب سونو جهت چکاب باید بدی

الان اخرین سونوچکابت کی بوده؟

اصلا میدونی کیست داری نداری وضعیت کلیه و رحم و تخمدانت اینا چجوره؟

سالی یه بار سونو بده گلم

اگرم متاهل هستی

فردا با ادرار اول صبحت ۲ تا بیبی چک همزمان بزن

خب سونو جهت چکاب باید بدیالان اخرین سونوچکابت کی بوده؟اصلا میدونی کیست داری نداری وضعیت کلیه و رحم و ...

نه اصلا چکاب نمیرم . آخه از اون مطمعنم

نه اصلا چکاب نمیرم . آخه از اون مطمعنم

اگر رابطه داشتی حتما حتما حتما بیبی چک رو بزن

و گلم

شما دیگ داری خانوم متاهل میشی

سر وقت چکاب برو حتما پشت گوش ننداز

اینسری روز ۵ پریودت برو

میگم روز پنج چون کیستی چیزی باشه قشنگ و دقیق مشخص میشه و ضخامت هم مشخصه که نرماله یا ن