2789
عنوان

پولدار

1 بازدید | 10 پست

پولدار ترین آدمای اطرافتون شغلشون چیه

چه ماشینی دارن

نیایش هستم🫥عاشق حیوونا🫥کاربری دست سه تا دوسته🫥از استان اصفهان هستم ، لطفا اسم شهرمو نپرسید نمیگم🫥

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

دندانپزشک،فیدیلیتی

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
دندان پزشک؟یعنی انقدر زیاد درآمد دارن

فیدیلیتی داره عزیزم پورش نداره ک میگی انقدرررر

های^_^ دارم دانشجو دکتری آسیب شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی دانشگاه تهران میشم(کنکوری)📆⬆️من واسه این کار زاده شدم💎 من به هرچی تو زندگیم میخوام میرسم💪🏼🐦🔥 ؛مربی بدنسازی، EMS، Spinning، لیزرتگ، فیزیکال فیتنس و شنا🏊🏻🤸🏻🚴🏻 درحال یادگیری زبانم برای ✈️🇶🇦✨️ رویای شیرینم 🇶🇦 که به حقیقت میپیوندی چون من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد

دندان پزشک؟یعنی انقدر زیاد درآمد دارن

بله ،خدا بهش زیاد بده ،میتونم بگم زنش خوش شانسه ولی نه ،از بس همه چی راحت بدست میاره دیگه هیچی خوشحالش نمیکنه

ماشالا بهشون،زنش ۲۰۶داره،خودش فیدیلیتی،خونه باغ خریدن ،از جای خوش آب و هوا ،مطب از خودش خونه بهترین جای شهر

کیف میکنم میبینم ولی مثل اینکه زنش از شوهره راضی نیست چون قبلاً خیانت کرده ،الان هم پاش برسه خیانت میکنه ،هول هست ،نمیدونم میتونم بگم خوشبحال زنش با این زندگی یا ...

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
بله ،خدا بهش زیاد بده ،میتونم بگم زنش خوش شانسه ولی نه ،از بس همه چی راحت بدست میاره دیگه هیچی خوشحا ...

معلومه که خوشحال نیست

آدم شوهرش یه کار خیلی ساده داشته باشه اما خیانتکار نباشه

نیایش هستم🫥عاشق حیوونا🫥کاربری دست سه تا دوسته🫥از استان اصفهان هستم ، لطفا اسم شهرمو نپرسید نمیگم🫥