2777
2789
عنوان

اتفاق عجیب😐

49 بازدید | 14 پست

دوستان سلام

من و یه آقا پسری حدود ۱ سال و نیم پیش باهم در ارتباط بودیم(فقط برای آشنایی)سر یه جریان بچگونه من بهشون گفتم دیگه نمیخوام باهم در ارتباط باشیم

و بعد اون خودم فهمیدم بچگی کردم و ۱ سال و نیمه تمومههه که فکر و روز و شبم بوده و هست و منتظر یه پیام فقط از سمتش بودم اما دریغ

دیروز وقتی از سفر برمیگشتیم تو یه رستوران بین راهی برای ناهار وایستاده بودیم تو یه رستوران خیلی بزرگ(حدود ۳۰۰ ۴۰۰ نفر جمعیت)تو اون جمعیت یهو چشمم بهش خورد!!! همراه خونوادش و تو اون جمعیت میزامونم کنار هم بود واقعا مونده بودم از کوچیکیه دنیا

من که از شوک نتونستم هیچی بخورم

از دیروزه فکر میکنم خواب دیدم😐اخه مگه ممکنه همچین چیزی چرا باید تو اون جمعیت تو یه شهر دور ببینیم همو اخه؟ شما باشین چه برداشتی میکنین؟🫠

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خوب واکنششش

آنکه می رو فقط می رود ولی انکه می ماند درد میکشد، غصه می خورد ، بغض می کند اشک می ریزد و تمام انها روحش را به اتش می کشد و در انتظار بازگشت کسی که هرگز باز نخواهد گشت ارام ارام خاکستر می شود .....

[QUOTE=415088311]من اصلا نمیتونستم سرمو بیارم بالا ولی نگاه کرد فقط🫠[/QUOT

برات کارت کشیدم بهت برگشت داره

ببین ۱۰۰٪ ازش یه خبری میشه

این جهان پوچ ترین معرکه در دیده ی ما بود و از این رو هرگز ، سر عمری که سپرشد به لب تیغ قضاوت گله ای نیست زخلق...