2789
عنوان

خیانت

1 بازدید | 19 پست

واقعا خیلی جالبه.. تاپیک های منفی و خیانت و خواهر شوهر و مادرشوهر و جنگ و دعوا همیشه پر بازدید میشه و خواهان زیاد داره..

اما تاپیک مفید و آموزنده و انرژی مثبت هیچ جذابیتی نداره..

بنظر من یکی از دلایلی که اکثر مردم انقد حالشون بده و نا امید ان همینه.. فقط دنبال چیزای منفی ان و چیزای منفی براشون جذابه..

اگر هر روز حتی یک درصد کمتر به مطالب منفی جذب بشیم.. در بلند مدت حال روحی و آرامشمون از این رو به اون رو میشه!!!!!

زن قوی ساخته نمیشه بلکه کشف میشه. درونت یک نسخه قوی تر از خودت هست که با ترس، تایید دیگران و باور های محدود کننده پوشونده شده. قوی بودن یعنی اصیل بودن. یعنی همونی باشی که هستی، نه اونی که دیگران میخوان. خودتون رو باور داشته باشید و خودتون رو دوست بدارید.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

واقعیتو بگم؟جذاب نیست برامون

مگه میشه چیز غیرجذاب انقد خواهان داشته باشه؟

زن قوی ساخته نمیشه بلکه کشف میشه. درونت یک نسخه قوی تر از خودت هست که با ترس، تایید دیگران و باور های محدود کننده پوشونده شده. قوی بودن یعنی اصیل بودن. یعنی همونی باشی که هستی، نه اونی که دیگران میخوان. خودتون رو باور داشته باشید و خودتون رو دوست بدارید.

به نظرت چرا سریال ترکی انقدر جذابه برای مردم ؟؟؟

همین خیانت و بد ذاتی دیگه

به این چیزا جذب میشن چون به زندگی روزمره شبیه ترهمطالب آموزنده هم مخاطب خاص خودشو داره

درسته به زندگی روزمره شبیه تره

ولی متوجه نیستن این مطالب چقد تاثیر منفی عمیقی روی امید و حال روحیشون میزاره

یک فرایند تدریجیه.. ادم به خودش میاد میبینه کاملا نا امیده، حوصله هیچی نداره.. و دلیلشم نمیفهمه

همین خیانت و بد ذاتی دیگه

خب دیگه

در مورد تاپیک و داستان هم صدق می کنه

واقعیت اینه که آدم این قضایا رو می بینه و می خونه و هم ذات پنداری می کنه تا در شرایط مشابه بتونه از خودش دفاع کنه و یا واکنشهای درست تری نشون بده

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم