2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 19 پست
اره من یه پست گذاشتم زیر یه تاپیک در همین باره، ۶۰ تا لایک خورد

متاسفانه همینطوره

زن قوی ساخته نمیشه بلکه کشف میشه. درونت یک نسخه قوی تر از خودت هست که با ترس، تایید دیگران و باور های محدود کننده پوشونده شده. قوی بودن یعنی اصیل بودن. یعنی همونی باشی که هستی، نه اونی که دیگران میخوان. خودتون رو باور داشته باشید و خودتون رو دوست بدارید.

کاش متوجه باشن این مطالب بطور تدریجی امید و آرامش و دیدگاهشون رو کاملا نابود میکنه

انرژی منفی مطلقه.. انرژیه، دیده نمیشه اما عمیقا و بلندمدت اثر میزاره

زن قوی ساخته نمیشه بلکه کشف میشه. درونت یک نسخه قوی تر از خودت هست که با ترس، تایید دیگران و باور های محدود کننده پوشونده شده. قوی بودن یعنی اصیل بودن. یعنی همونی باشی که هستی، نه اونی که دیگران میخوان. خودتون رو باور داشته باشید و خودتون رو دوست بدارید.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خب دیگهدر مورد تاپیک و داستان هم صدق می کنهواقعیت اینه که آدم این قضایا رو می بینه و می خونه و هم ذا ...

واکنش درست و دفاع واقعی در کتاب های روانشناسی و کتاب های سواد رابطه نهفته هست

نه در داستان های تلخ زندگی دیگران.. فقط نا امیدی و حال بد به همراه داره بدون هیچ بار علمی جدیدی

واکنش درست و دفاع واقعی در کتاب های روانشناسی و کتاب های سواد رابطه نهفته هستنه در داستان های تلخ زن ...

البته که این نظر یه آدم با سواد هست

راستی

چند درصد کاربرای سایت سواد تخصصی دارند؟

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم