2789

مورد حاد اره

دوستان فدای دل مهربونتون روزی رو میگذرونم که امیدوارم برا هیچ کدوم پیش نیاد دوس داشتین برام یه حمد بخونید یا صلوات بفرستید 😔🙏🏼  آدم هزار سال با یه جمله پیر میشه        روحم زخمیه حالم بده چیزی گفتم حلام کنید روزای سختی رو میگذرونم 😢😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این چیزا خیلی مهمه ...مسائل عقیدتی ، مذهبی ، تحقیقات محلی ، حتی بالاتر از رتبه ...

نه بالاتر از رتبه نیست

اول رتبه رو میسنجن اگه رتبه ات خوب باشه و تو تحقیقات قبول نشده باشی (یا هر بخش مصاحبه عمومیش) کد ۵ میگیری

ولی اگه بهترین مصاحبه رو هم داده باشی و تحقیقاتم مثبت بوده باشه و از اون لحاظ عالی ولی رتبه ات نخوره قبول نمیشی

مگر اینکه رتبه ات خیلی لب مرز باشه که با سهمیه قبول بشی وگرنه که خیر

چجوری مثلا میشه بگی

مثلاً پوشش خیلی بد و ما مناسب حضور در اختشاش عقاید زد دینی یا سو سابقه فقط برای این موارد رد میکنند بقیه موارد مثل چادر نپوشیدن یا فعالیت در شبکه های اجتماعی بوق و عکس پروفایل و... فقط تاهد میگیرن

البته اگر فاصله چندانی هم با رقیب نداشته باشی اونی که معتقد تر و محجبه تر و اینا هست بر میدارم

دوستان فدای دل مهربونتون روزی رو میگذرونم که امیدوارم برا هیچ کدوم پیش نیاد دوس داشتین برام یه حمد بخونید یا صلوات بفرستید 😔🙏🏼  آدم هزار سال با یه جمله پیر میشه        روحم زخمیه حالم بده چیزی گفتم حلام کنید روزای سختی رو میگذرونم 😢😔