2789
عنوان

دلم گرفته 🐱🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 95 بازدید | 28 پست
چه حرکتی میخوای بزنه که نمیزنه

سر صحبت رو باز کرده

همه رو هم خبر کرده

حالا نمیاد صحبت رو ادامه بده

خب منم دخترم ناز دارم نمیتونم صحبت رو ادامه بدم 😭😭

پسر خوشگلمممم😭😭

"درخواست نه خانم نه آقا ، لطفا درخواست ندید"🍓I'm not a feminist ! of course I don't believe that men are equal to women, women are much better🎀

😊هر چی ب صلاحته، انشالله همون میشه، ولی مبگم بعضیا چ پسرش چ دخترش مرض دارن میبینن طرف محلشون نمیده ...

نمیدونممم😭😭😭

درکش نمیکنم

شایدم مسافرته نمیدونم

قرار بود سفر کاری بره😭🦖

"درخواست نه خانم نه آقا ، لطفا درخواست ندید"🍓I'm not a feminist ! of course I don't believe that men are equal to women, women are much better🎀

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

میشه تو تاپیکم راهنماییم کنید

بخدا در این زمینه هیچ اطلاعی ندارم سیسی

اگه داشتم الان پسرخوشگله با دسته گل مزاحم بابام و مامانم شده بود🤣

خو بگو؟ البته باید بدونی سر کاره و پیشت نیس . ۱۰ روز دیگه هم نمیا

بخدا تو شرایطش نیستم من اکثر کلکام همون لحظه به ذهنم میاد و عملی میشن

ولی تو جرش بده یعنی چی که اینکارا😐

گوشی رو روم قطع کرد برا همین نمی خوام بهش زنگ بزنم وگرنه سلیطه بازی بلدم

کاری کن حسودی کنه

اتفاقا این تو ذهنم بود ولی میگم فکر نکنه خیانت می کنم...

نه بابا اینجوری نه

میدونی مردا وقتی فکر کنن که در مرکز توجه و دنیای تو هستن فکر میکنن چیز خاصی هستن در صورتی که نیستن

با دوستای دخترت برو بیرون ، استوری بذار

بعدشم وقتی اومد اصلا نگو چرا جوابمو ندادی

زنگ هم زد دیر جواب بده یا بی حوصله جوابشو بده

خیلی بهش توجه نکن

دیشبم با داداشم رفتم بیرون استوری گذاشتم . فقط همین ایموجین رو گذاشت زیرش: 😢

اصلا هیچ ری اکشنی نشون نده

ادامه بده