2789
عنوان

دلم گرفته 🐱🥲

95 بازدید | 28 پست

فکر کنم دوسم نداره مگه نه یه حرکتی میزد تا الان

ناراحتم کردی پسر خوشگله 🥲

البته من تو این فاز نبودم ازش متنفر بودم اولش ، خودش با نگاهاش و توجه های ضایعش اول بقیه رو خبر دار کرد بعد منو

عزیزم مُردی که حرکتی نمیزنی؟🥲

دلداریم بدین سیسیا

"درخواست نه خانم نه آقا ، لطفا درخواست ندید"🍓I'm not a feminist ! of course I don't believe that men are equal to women, women are much better🎀

پسرخوشگل کنسلههههاینو باخودت تکرار کن😂

نههههه این حقیقت ندارهههه🥲🥲🥲🤣

خودش کرم داشت از اول

من قصد داشتم تا آخر عمر راهبه بمونم

خودش ضایع بازی در آورد

سیسیییی😭😭😭

"درخواست نه خانم نه آقا ، لطفا درخواست ندید"🍓I'm not a feminist ! of course I don't believe that men are equal to women, women are much better🎀

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

پسر خوشگله واسه مردمه!

کجا بودید کجا آسنا شدید؟ بعضیا مرض دارن از قصد اینکارو میکنن ک توجه طرف رو جلب کنن و بعدش هیچی

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
نههههه این حقیقت ندارهههه🥲🥲🥲🤣خودش کرم داشت از اول من قصد داشتم تا آخر عمر راهبه بمونم خودش ضایع ...

ذات پسر جماعت

هرگز گره ام از علمت واشدنی نیس،غیر از تو کسی در دل من جاشدنی نیس،از نوکر بد هم ک بپرسند بگوید،ارباب ب خوبی تو پیدا شدنی نیس🖤

منم دلم گرفته🥺🦥همسرم امروز روز چهارمه که قهر کردیم و نه من زنگ میزنم برا دلجویی نه اون زنگ میزنه . ...

سیسی😭😭😭

پسر خوشگله واسه مردمه! کجا بودید کجا آسنا شدید؟ بعضیا مرض دارن از قصد اینکارو میکنن ک توجه طرف رو ج ...

استادمه

نمیدونم چشه جوری ضایع بازی در میآورد که همه ی بچه های کلاس میومدن به من تبریک میگفتن که دل پسر خوشگله ی سگ اخلاق رو بردم

من اصلا ازش متنفر بودم اولش ، تو این فاز نبودم

خودش شروع کرد😭😭😭😭

نه پسر خوشگله مال منه🥺🎀

حالا باز خوبه تو شوهرت نیس!من شوهرمه!!!!!

اگه شوهرم بود که تا الان وادارش کرده بودم بیاد منت کشی 🥲🎀هنوز پسر خوشگله اس

استادمه نمیدونم چشه جوری ضایع بازی در میآورد که همه ی بچه های کلاس میومدن به من تبریک میگفتن که دل پ ...

😊

هر چی ب صلاحته، انشالله همون میشه، ولی مبگم بعضیا چ پسرش چ دخترش مرض دارن میبینن طرف محلشون نمیده از قصد کاری میکنن توجه طرف بهشون جلب شه بعد ول میکنن انگار ک انفاقی نیافتاده

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!