2789
عنوان

دلم گرفته 🐱🥲

1 بازدید | 28 پست

فکر کنم دوسم نداره مگه نه یه حرکتی میزد تا الان

ناراحتم کردی پسر خوشگله 🥲

البته من تو این فاز نبودم ازش متنفر بودم اولش ، خودش با نگاهاش و توجه های ضایعش اول بقیه رو خبر دار کرد بعد منو

عزیزم مُردی که حرکتی نمیزنی؟🥲

دلداریم بدین سیسیا

"درخواست نه خانم نه آقا ، لطفا درخواست ندید"🍓I'm not a feminist ! of course I don't believe that men are equal to women, women are much better🎀

پسرخوشگل کنسلههههاینو باخودت تکرار کن😂

نههههه این حقیقت ندارهههه🥲🥲🥲🤣

خودش کرم داشت از اول

من قصد داشتم تا آخر عمر راهبه بمونم

خودش ضایع بازی در آورد

سیسیییی😭😭😭

"درخواست نه خانم نه آقا ، لطفا درخواست ندید"🍓I'm not a feminist ! of course I don't believe that men are equal to women, women are much better🎀

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

پسر خوشگله واسه مردمه!

کجا بودید کجا آسنا شدید؟ بعضیا مرض دارن از قصد اینکارو میکنن ک توجه طرف رو جلب کنن و بعدش هیچی

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
منم دلم گرفته🥺🦥همسرم امروز روز چهارمه که قهر کردیم و نه من زنگ میزنم برا دلجویی نه اون زنگ میزنه . ...

سیسی😭😭😭

پسر خوشگله واسه مردمه! کجا بودید کجا آسنا شدید؟ بعضیا مرض دارن از قصد اینکارو میکنن ک توجه طرف رو ج ...

استادمه

نمیدونم چشه جوری ضایع بازی در میآورد که همه ی بچه های کلاس میومدن به من تبریک میگفتن که دل پسر خوشگله ی سگ اخلاق رو بردم

من اصلا ازش متنفر بودم اولش ، تو این فاز نبودم

خودش شروع کرد😭😭😭😭

نه پسر خوشگله مال منه🥺🎀

حالا باز خوبه تو شوهرت نیس!من شوهرمه!!!!!

اگه شوهرم بود که تا الان وادارش کرده بودم بیاد منت کشی 🥲🎀هنوز پسر خوشگله اس

استادمه نمیدونم چشه جوری ضایع بازی در میآورد که همه ی بچه های کلاس میومدن به من تبریک میگفتن که دل پ ...

😊

هر چی ب صلاحته، انشالله همون میشه، ولی مبگم بعضیا چ پسرش چ دخترش مرض دارن میبینن طرف محلشون نمیده از قصد کاری میکنن توجه طرف بهشون جلب شه بعد ول میکنن انگار ک انفاقی نیافتاده

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!