2777
2789
عنوان

عمل حذف عینک prk

25 بازدید | 5 پست

سلام خانوما من چشمامو یک ماه و خورده هست عمل کردم یادم رفت از دکتر بپرسم از کی میتونم موهامو رنگ و دکلره کنم یا فر بزنم ؟ موادش ضرر نداره؟

وقتی آرایش چشم کنم بهتره با چه چیزی پاکش کنم ؟

اگر استخر رفتم با چه قطره ای چشممو استریل کنم ؟

کی میتونم از بخور گرم صورت استفاده کنم ؟

چون دکتر گفته بود تا یک ماه بخار و باد مستقیم به چشما نخوره

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

از عملت راضی هستی؟هزینش چقدر شد؟

دو هفته اول خیلی بهم سخت گذشت برای من اینطور بود شاید برای کسی دیگه اینجور نباشه ، از هفته سوم بهتر شدم و هفته چهارم دیدم خوب شد و الان واقعا راضیم ، ماه اول محدودیت بیشتره بعدش کمتر میشه ولی مثلاً تا ۶ ماه باید بیرون حتما عینک آفتابی بزنی قطره هارو استفاده کنید ولی دوستم الان یک ساله عمل کرده دیگه عینک نمیزنه قطره هم نمیریزه دکتر من خیلی معروف و ماهرن واقعا ازشون راضیم ، دکتر درخشان در مشهد هستند ، هزینه عمل ۳۴ میلیون خود عمل در بیمارستان دولتی ، چهار میلیون هزینه عکسای قبل عمل ، داروها و قطره ها ،ویزیت و ... هم سر جمع ۵۰ تومن میشه

بیمارستان خصوصی حدود ۸۰ ،۹۰ میشه ،

دو هفته اول خیلی بهم سخت گذشت برای من اینطور بود شاید برای کسی دیگه اینجور نباشه ، از هفته سوم بهتر ...

ممنون از پاسخگوییتون.ان شاالله همیشه دیدتون قوی و زیبا باشه😉❤️

آی ام کاربر قدیمی (سال۹۲)